Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat olennaisessa osassa suurten hengellisten kesäjuhlien onnistumisessa. Tekijöitä tarvitaan kaikkeen mahdolliseen kahvinkeitosta kolehdinkeruuseen ja järjestyksenvalvontaan. Talkooleireillä on yhdessä työskentelyä, rukousta & raamattuopetusta sekä hyvää yhteishenkeä. Talkooviikonlopun aikana pääset työvuorojesi ohessa kuulemaan Kansanlähetyspäivien hyvää opetusta.

Voit valita ilmoittautumislomakkeelta sinua kiinnostavan vapaaehtoistehtävän ja ilmoittautua mukaan. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Sivun alaosasta löytyy vielä yhteystiedot, lisätietoja talkootehtävistä sekä kuvia aikaisempien vuosien talkootunnelmista.

1.–5.7.2019 Talkooleiri
Ilmoittautuminen talkooleirille

5.–7.7.2019 Kansanlähetyspäivät
Ilmoittautuminen viikonlopun talkootehtäviin
Ilmoittautuminen turva-talkoolaiseksi

7.–9.7.2019 Purkuleiri
Ilmoittautuminen purkuleirille

Lisätietoja:
klp@sekl.fi

Tietoja viikonlopun talkootehtävistä:

Lasten- ja junnuohjelman talkoot

Lastenohjelma järjestetään 4-7-vuotiaille lapsille päärakennuksessa. Talkoolaisia tarvitaan hoitamaan lapsia ja valvomaan, että kaikki menee sujuvasti.

Junnuohjelmassa talkoolaiset auttavat esimerkiksi puuhapisteillä ja junnujen kanavissa.

Keskusteluapu ja rukouspalvelu

Järjestämme alueella keskusteluapua sekä rukouspalvelua eri tilaisuuksissa. Sielunhoito/keskusteluaputehtävässä tulisi olla tehtävästä aiempaa kokemusta tai esimerkiksi sielunhoitoterapeutin tutkinto. Rukouspalvelu on lyhyempää apua pääteltan tilaisuuksien yhteydessä.

Keittiö

Talkooväen ruokalassa tarvitaan keittiöhenkilökunnan avuksi talkoolaisia tiskaukseen. Tehtäviin kuuluu astioiden huuhtelu ja asettelu astianpesukoneeseen sekä puhtaiden vieminen ruokalan linjastolle. Keittiöhenkilökunta opastaa tarvittaessä tehtävissä. Lisäksi ruokalaan tarvitaan ruokarannekkeiden valvojia.

Siivous

Siivoustehtäviin kuuluu alueen ulko -ja sisätilojen siistinä pitäminen. Lähetyskeskuksen siistijät opastavat tehtävissä.

Juhlatoimisto

Juhlatoimiston tehtäviin kuuluu esimerkiksi bussi- ja parkkilippujen myynti, juhlaoppaiden jakaminen ja auttaminen kaikissa juhlavieraiden kysymyksissä.

Kahvilat

Kahviloissa on roudaus-, kahvinkeitto-, puuronkeitto- ja myyntitehtäviä. Kahviloita on monessa eri paikassa ympäri juhla-aluetta, joten talkoolaisiakin tarvitsemme paljon näihin tehtäviin.

Turvatehtävät

Järjestyksenvalvonnassa pidetään huolta tapahtuman turvallisuudesta. Järjestyksenvalvojilla tulee olla voimassaoleva jv-kortti.

Liikenteenohjauksessa pidetään huolta sujuvasta ja turvallisesta pysäköinnistä juhla-alueella.

Ensiavun järjestää Suomen punainen risti. Jos haluat ensiaputalkoisiin, sinulla tulisi olla SPR:n oma päivystäjäkoulutus. Jos haluat ensiaputalkoisiin, olethan yhteydessä meihin ja ohjaamme ilmoittautumisesi SPR:n yhteyshenkilölle.

Tekniikka

Tekniikkatehtäviin kuuluu esimerkiksi ääni-ja valotekniikka sekä projisointi.

Majoitusvalvonta ja telttavahti

Majoitusvalvontaan tarvitaan talkoolaisia Ryttylän koululle päivystämään sekä päivällä että yöllä. Pidämme paloturvallisuussyistä kirjaa siitä, keitä koululla on sisällä.

Tarvitsemme telttavahtia päätelttaan ke-su -öiksi. Telttavahti on yön ajan pääteltassa ja ilmoittaa järjestyksenvalvojille, mikäli sinne tulisi ylimääräisiä henkilöitä.

Muut tehtävät

Kansanlähetyspäivillä on myös muita tehtäviä, esimerkiksi roudausta, logistiikkaa ja äänitteiden myyntiä.