Tervetuloa Kansanlähetyspäiville!

28.5.2019

Kansanlähetyspäiviä vietetään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5. – 7.7.2019 Ryttylässä, Hausjärvellä teemalla Raamattu Rakkaaksi. Tänä vuonna juhlimme sitä, että 50 vuotta sitten Kansanlähetys muutti Ryttylään, entisen kartanon ja koulukodin alueelle. Kesäpäiville odotetaan noin kymmentätuhatta vierasta. Ohjelmaa on kaiken ikäisille. Musiikista vastaa houseband Ossi Mäki-Reinin johdolla. 

Kansanlähetyspäivien ohjelmassa on runsaasti raamattuopetusta. Sen lisäksi saamme kuulla terveisiä lähetyskentiltä, nauttia musiikista ja tavata tuttuja. Lauantain kanavien aiheita ovat muun muassa parisuhteen hoitaminen, kummilapsityö ja armolahjat. Lapsille ja junioreille on omaa ohjelmaa perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina aamupäivällä on koko perheen tilaisuus, jonka jälkeen vietämme lähetysjuhlaa yhteisessä messussa.

Tänä vuonna Kansanlähetyspäivien uutuutena on Raamattulava. Lauantaina 6. heinäkuuta on mahdollista kuulla raamattuopetusta lähes non-stoppina. 25 minuuttia kestävä opetukset alkavat kello 11.00. Aiheet vaihtelevat kristityn elämästä Pyhän Hengen lahjoihin ja niistä opettavat Daniel Ebeling, Iida Halme, Anne Takala, Tiina Savolainen, Kai Niemelä, Raimo Lappi, Pirkko Valkama, Peeti Kallonen, Harri Alatupa, Jari Araneva ja Laura Järvinen.

Share This