Raamattukesässä paneudutaan Efesolaiskirjeeseen

3.6.2019

Raamattukesä on hyvä startti Kansanlähetyspäiville. Heinäkuun neljäntenä päivänä alkavassa seminaarissa aiheena on Uusi elämä ja yhteisö Kristuksessa – Efesolaiskirjeen sanoma.

Kansanlähetyksen raamattukouluttaja Vesa Ollilainen opettaa torstaina siitä, mitä Efesolaiskirje kertoo uudesta elämästä ja uudesta yhteisöstä.
– Vaikka kirjeen kirjoittamisesta on kulunut jo kaksi tuhatta vuotta, se on edelleen lohduttava ja haastava, Vesa Ollilainen toteaa.

Torstai-ilta päättyy yhteiseen lauluiltaan ja iltapalaan.

Perjantaina Kansanlähetyksen raamattukouluttaja Leif Nummela puhuu Efesolaiskirjeen sanomasta liittyen uuteen yhteyteen ja uusiin arvoihin.

Perjantai-iltapäivän opetuksesta vastaa Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsänen. Hänen aiheenaan on uusi ykseys.
– Nyt jos koskaan kristillinen kirkko tarvitsee apostoli Paavalin ajankohtaista opetusta avioliitosta, perheestä ja työelämästä. Seurakunta on taisteleva ja siksi kristityn tulee pukeutua ”Jumalan koko sota-asuun”, Niilo Räsänen sanoo.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Kuva: Rauno Maanpää

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This