Kansanlähetyspäivien talkooleirit heinäkuun alussa

11.6.2019

Tutkimuksissa on todettu, että vapaaehtoistyö on ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille hyväksi. Tästä hyvästä on nyt mahdollisuus päästä osalliseksi Kansanlähetyspäivien valmisteluissa.  Järjestelyissä on mielekästä tekemistä monenlaisille ihmisille junioreista senioreihin. Tekijöitä tarvitaan kaikenlaiseen puuhaan; kahvilamyynnistä parkkilippujen myyntiin, pomppulinnan vahdeista hattarantekijöihin sekä moniin muihin tehtäviin. Talkooleireillä jotka ovat ennen ja jälkeen Kansanlähetyspäivien on yhdessä työskentelyä, rukousta ja raamattuopetusta sekä hyvää yhteishenkeä. Talkoolaisena saat majoituksen, ruokailun sekä talkoopaidan. Ota mukaasi petivaatteet, mahdollisesti työkaluja sekä reipasta mieltä.

Ilmoittautumislomakkeelta voit valita sinua kiinnostavan vapaaehtoistehtävän. Jos sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteyksissä: klp@sekl.fi

Talkooleiri 1. – 5.7.2019

Leirin aikana järjestelemme Lähetyskeskusta juhlakuntoon. Ilmoittautumislomakkeesta voit valita itsellesi sopivan tehtävän.

Leiri alkaa maanantaina 1.7. kello 11.00. ja päättyy perjantaina 5.7. tapahtuman alkaessa.

Ohjelmassa on talkootyön lisäksi yhdessäoloa sekä iltaohjelmaa.

Tutustu ohjelmaan täältä.

Ilmoittaudu talkooleirille täältä.

Kansanlähetyspäivien tapahtumatalkoot 5.–7.7.2019

Kansanlähetyspäivien talkooviikonloppu alkaa perjantaina 5.7. kello 15.00  ja päättyy sunnuntaina tehtävistä riippuen viimeistään kello 17.00.

Ilmoittautumislomakkeesta voit valita itsellesi mieluisan tehtävän.

Talkooviikonlopun aikana pääset työvuorojesi ohessa kuulemaan Kansanlähetyspäivien hyvää opetusta.

Ilmoittaudu viikonlopun talkootehtäviin tästä.
Ilmoittaudu turvatalkoolaiseksi tästä.

Tuntitalkoolaiseksi

Viikonlopun aikana tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua joustavasti talkootehtäviin sopivana ajankohtana. Yhdestä talkootunnista saat kahvilipukkeen, kolmesta tunnista lisäksi lounaslipun. Lisätietoja kansanlähetyspäivät.fi ja tapahtuman aikana talkootoimistosta Sirkansalista.

Purkuleiri 7.-10.7.2019

Purkuleiri alkaa Kansanlähetyspäivien päätteeksi, sunnuntaina 7.7. kello 15.00 teltan purulla. Leirin aikana puretaan Kansanlähetyspäivien rakenteita ja siivotaan aluetta. Leiri päättyy viimeistään keskiviikkona 10.7. kello 15.00. Mikäli tehtävät tulevat valmiiksi ennen mainittua ajankohtaa, voidaan leiri päättää aikaisemmin.

Tutustu ohjelmaan täältä.

Ilmoittaudu purkuleirille täältä.

Lue lisää Kansanlähetyspäivien talkooleireistä täältä.

Ota yhteyttä
Salla Pulliainen
salla.pulliainen@sekl.fi
puh. 044 447 7830

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This