Kansanlähetys osallistuu Hyvä testamentti -kampanjaan Kansanlähetyspäivillä

13.6.2019

MTV3-kanavalla näytetään heinäkuun alusta lähtien Hyvä testamentti -kampanjaan liittyvää videota. Kansanlähetys osallistuu tähän kampanjaan jo neljättä vuotta. Hyvä testamentti on VaLan (Vastuullinen lahjoittaminen ry:n) alkuunpanema ja siihen osallistuvat Suomen suurimmat hyväntekeväisyysjärjestöt.

-Viime vuonna testamenttilahjoitukset muodostivat viisi prosenttia Kansanlähetyksen tuloista. Monet haluavat jättää pysyvän perinnön Jumalan valtakunnan hyväksi, kertoo Kansanlähetyksen testamenttiasiantuntija Mikael Halleen.

Kansanlähetyspäivillä asiaan voi tutustua testamenttipisteellä. Pisteellä ei itse testamenttia laadita, mutta alkukeskustelu antaa hyvät eväät asian hoitamiseen eteenpäin. Testamentin tekijöitä ohjataan muunmuasssa sopimusjuristien tai pankkien lakiasiain asiantuntijoiden luokse.

Teksti: Anne Lepikko
Kuvassa Testamenttiasiantuntija Mikael Halleen.

 

Hyvä Testamentti -logo

 

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This