Kirkkoherra Kauranne: Jotta sanoma rakastavasta ja anteeksiantavasta Isästä tavoittaisi tämän maailman

17.6.2019

Hausjärven seurakunnan kirkkoherra toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Kansanlähetyspäiville:

Tervetuloa jälleen Hausjärven Ryttylään viettämään Kansanlähetyspäiviä!

On heinäkuun ensimmäinen viikonloppu ja jälleen kerran kansanlähetysväki suuntaa kulkunsa kesäiseen suurtapahtumaan, Kansanlähetyspäiville Ryttylään. Tänä vuonna on jälleen SEKL:n juhlavuosi, sillä näiden Kansanlähetyspäivien yhteydessä iloitaan ja kiitetään Lähetyskeskuksen 50-vuotisesta taipaleesta tällä kylällä.

Kansanlähetyksen toiminta täällä on monin tavoin rikastuttanut Hausjärven seurakunnan toimintaa kuluneiden vuosikymmenten aikana. Olemme toteuttaneet yhdessä erilaisia projekteja ja tapahtumia, joista juhlavimmiksi ja suurimmiksi ovat tietysti muodostuneet täällä järjestetyt Kansanlähetyspäivät. Kiitos kaikesta tästä!

Tämänvuotisten Kansanlähetyspäivien teema on ”Raamattu rakkaaksi”. Se muistuttaa siitä, että Jumalan sana, Raamattu, on suuri lahja. Se on lahja jokaiselle ihmiselle, niille, jotka eivät vielä ole tulleet tuntemaan elävää Jumalaa, sillä sen kautta he voivat saada kestävän perustan omalle elämälleen. Se on lahja niille kristityiksi kastetuille, jotka ovat syystä tai toisesta joutuneet etäälle omilta juuriltaan, Jumalasta. Se antaa heille rohkeutta palata rakastavan Isän kotiin. Se on lahja jokaiselle kilvoittelevalle kristitylle, sillä se lohduttaa, rohkaisee ja vahvistaa maailman myllerrysten keskellä.

Tulkoon siis Raamattu rakkaaksi kaikille! Antakoon Jumala siunauksensa näille Kansanlähetyspäiville, jotta sanoma rakastavasta ja anteeksiantavasta Isästä tavoittaisi tämän maailman.

Hausjärven kirkkoherra Jussi Kauranne. Kuva: Philippe Gueissaz

Jussi Kauranne
kirkkoherra, Hausjärven seurakunta

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This