Yrittäjäaamiainen ja yrittäjän tilipäivä

18.6.2019

Yrittäjät kamppalevat usein ajankäytön kanssa. Miten sovittaa työ, perhe ja vapaa-aika kun työpäivät ovat ympäripyöreitä?

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ja Kansanlähetys järjestävät yhdessä paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa Kansanlähetyspäivien yhteydessä yrittäjille omaa ohjelmaa.
– Haluamme tukea yrittäjien henkistä ja hengellistä hyvinvointia ja sitä kautta myös heidän perheitään ja vapaa-aikaansa, kertoo Suomen Liikemiesten Lähetysliiton toiminnanjohtaja Erkki Haarala.

Perjantaina 5.7 on yrittäjäaamiainen, jossa puhujavieraana on monipalkittu elokuvaohjaaja Klaus Härö. Mukana tapahtumassa ovat myös Suomen Liikemiesten Lähetysliiton toiminnanjohtaja Erkki Haarala sekä Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen. Musiikista vastaa Pietari Savolainen.

Yrittäjäaamiainen tarjoillaan kello 8.00-9.30 Hotelli Scandicissa Riihimäellä (Hämeenaukio 1). Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 30.6 mennessä: laura.kuusisto@missionmen.fi
Lue lisää täältä.

Yrittäjän tilipäivä

Yrittäjän tilipäivä on yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden yhteinen hetki. Taivaallista tasapainoa etsitään Kansanlähetyspäivien yrittäjätapaamisessa lauantaina 6.7. klo 15.00-16.00 Ryttylän kylätalolla (Kulmatie 14). Musiikista vastaa Pietari Savolainen.

Haarala kertoo, että Tilipäivässä käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liityviä kysymyksiä. Tilaisuuteen saa tulla levähtämään ja saamaan virkistystä. Tilipäivä on myös verkostoitumistilaisus.
– Meillä on hyvä kokemus siitä, että kun yrittäjät tulevat yhteen, kaikki hyötyvät. Erilaisten alojen yrittäjät tarvitsevat erilaisia palveluita muun muassa markkinointiin. Ota käyntikortteja mukaan ja tule verkostoitumaan, Haarala kehottaa.

Tilipäivä–hetken tarjoaa Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ja Kansanlähetys.
Lue lisää täältä.

 

Yrittäjäaamiaisen mainos. Mukana Klaus Härö

Klaus Härön kuva: Antti Vettenranta

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This