Kutsu Kansanlähetysliikkeen nykyisille ja entisille työntekijöille

26.6.2019

Järjestämme 5.-7.7.2019 nyt jo 53. Kansanlähetyspäivät. Kesäjuhla on nyt neljättä kertaa peräkkäin Ryttylässä. Viikonlopun aiheena meillä on Raamattu rakkaaksi. Juhlimme myös Lähetyskeskuksen 50-vuotista historiaa.

Kansanlähetyspäivät alkavat perjantaina järjestömme entisten ja nykyisten työntekijöiden tapaamisella 5.7. kello 14.30 Puimalassa. Toivottavasti tapaamme suurella joukolla entisiä ja nykyisiä lähetystyöntekijöitä sekä piirijärjestöjen, keskustoimiston sekä koulumme ja opistomme työntekijöitä.

Tutustu Kansanlähetyspäivien ohjelmaan täältä.

Olet tervetullut kesätapahtumaamme ja yhteiseen tapaamiseemme.

Lähetysjohtaja Mika Tuovinen

Mika Tuovinen
lähetysjohtaja
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys

Ota yhteyttä

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This