Päivi ja Niilo Räsäsen evankelioimiskampanja tavoittaa yli kymmenentuhatta lukijaa

26.6.2019

Kansanlähetyspäivien johtajistossa mukana olevat Päivi ja Niilo Räsänen jakavat yhteisen näyn. Sitä hyvää, mitä Raamattu on heille antanut, he haluavat jakaa lähiympäristölleen. Heidän toiveensa on, että Kansanlähetyspäivien evankeliumin sanoma voisi tavoittaa lähialueiden asukkaat. Pienen pohdinnan jälkeen he ideoivat Ilon Aika -kampanjan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Evankelioiva Ilon Aika -lehti
Ilon Aika -lehdessä on muun muassa Kristiina Braskin, Samppa Lajusen ja Jooel Hallikaisen haastattelut.

 

Uusi Tie -lehden evankelioiva Ilon Aika -liite ilmestyi sopivasti kesäkuussa, jotta sen sisään saatiin nidottua Kansanlähetyspäivien ohjelma- ja informaatiosivut. Räsäset osallistuivat kymmenentuhannen lehden lisäpainoksen painatukseen ja heidän tuttavapiiristään ilmoittautui hetkessä mukaan tarvittava joukko jakajia.
– Muutaman tunnin organisoinnilla löytyi ystäväjoukko, joka oli valmis osallistumaan lehden levitystalkoisiin omalla paikkakunnallaan.

Räsäsille evankeliumin työ on ennestään tuttua. Sekä Päivi että Niilo ovat nuorena olleet monena kesänä lyhytaikaisessa lähetystyössä Englannissa, Ruotsissa ja Italiassa. Kokoaikainen lähetystyökin on ollut vaihtoehto elämän varrella, eikä sitä mahdollisuutta ole vieläkään kokonaan poissuljettu.
– Kaikki on mahdollista. Kutsumuksemme on ollut pitää sanomaa esillä kotimaassa, Päivi Räsänen toteaa.

Kansanlähetyspäivien teemana tänä kesänä on Raamattu rakkaaksi. Teema on läheinen Räsäsille. Päivi kertoo innostuneensa Raamatun lukemisesta 16-vuotiaana. Niilolle kirja on ollut innostuksen ja lohdun lähde jo ennen rippikoulua.

Kansanlähetyspäivien ohjelmassa Räsäset ovat perjantaina kello 16.00 tilaisuudessa sekä kello 19.00 Raamattu rakkaaksi -iltajuhlassa.
– Siinä ollaan elämän tärkeimmän asian äärellä.

Niilo Räsänen opettaa Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaarissa, Raamattukesässä Efesolaiskirjeen sanomasta. Hän pitää myös sunnuntaina yhdeksältä raamattuopetuksen aiheesta Hengen miekka.
– Tuota sanontaa apostoli Paavali käyttää, kun hän opettaa Raamatun merkityksestä kristityn elämässä. Tämä ”miekka” löytyy lähes jokaisen kodin kirjahyllystä. Raamattu tulee sitä rakkaammaksi, mitä enemmän siihen tutustuu.

 

 

 

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This