Kuuntele ja katsele Kansanlähetyspäiviä omalta laitteeltasi

28.6.2019
Kansanlähetyspäivien ohjelmaa voit seurata myös radion sekä netin välityksellä.

Radio
Välitämme Radio Dein taajuuksilla juhlaohjelmaa perjantaina sekä lauantaina.

Suoria videohetyksiä
Lähetyksiä voit seurata lähetämme koko viikonlopun ajan Kansanlähetyspäivien sivuilla sekä Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla.

Suorat videolähetykset näkyvät Kansanlähetyksen Youtube-kanavalla. Tilaa kanava ja klikkaa ”ilmoituskelloa”, niin saat ilmoituksen aina kun kanavalla tapahtuu. Tilausta varten sinun pitää olla kirjautuneena YouTubeen.
Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla lähetetään suorina lähetyksinä syyskuun alusta toukokuun loppuun nettijumalanpalvelukset sunnuntaisin (ei joulun ja uuden vuoden aikana).
Lisätiedot Kansanlähetyspäivien radio ja nettilähetyksistä löydät Radio ja netti-tv -sivuillta.
Äänitteitä voit tilata sähköpostitse: papupoukama@gmail.com tai puh. 040 507 0655. Äänitteitä myydään myös juhla-alueella (cd-levyinä että usb-tikulla).
Ohjelmassa on merkitty tilaisuudet jotka: RS = Radioidaan suorana, RT = Radioidaan tallenteena, S = Striimataan (suora videolähetys), Ä = Äänitetään

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This