Lauri Johansson mukana Kansanlähetyspäivien vankilatyön tapaamisessa

28.6.2019

Kansanlähetyspäivien ohjelmassa on lauantaina rinnakkaistilaisuuksia eri aiheista kiinnostuneille. Vankilatyön tekijöille ja työstä kiinnostuneille on tapaaminen Kappelin salissa.
– Kanavan aiheena on Matteuksen evankeliumin 25. luvun mukaisesti Jeesuksen kutsu vankilatyöhön, kertoo kanavan vetäjänä toimiva Juhani Harjunpää.

Tilaisuudessa ovat mukana muun muassa vankilatyöntekijä Jaana Kekkonen sekä vuonna 2020 vankilasta vapautuva Jussi Taipale. Taipale esittää säveltämiään ja sanoittamiaan lauluja.
Mukana on samoin vuonna 2020 vankilasta vapautuva Lauri Johansson.

Lauri Johansson kehottaa jokaista uskovaa kertomaan Jeesuksesta. Hän ei usko, että kukaan pelastuu sen syvemmältä tai matalammalta kuin toinen
– Ilman Jeesusta olemme hukassa ja helvetissä, oli tausta mikä vain. Huumeongelmainen tai murhamies on helppo osoittaa syntiseksi. Yhtä syntisiä ovat ne, jotka eivät usko tarvitsevansa Jeesusta. Uskon päämäärä on sielujen pelastus. Mitä se tarkoittaa? Sitä, että pääsisimme perille, ettemme jäisi taipaleelle, Johansson toteaa.

Ennen kaikkea hän haluaa pitäytyä Raamatussa.
– Joku sanoo, että hullu mies kun uskon, että valas nielaisi Joonan. Uskova vanginvartija Kakolassa sanoi, että jos Raamatussa lukisi, että Joona nielaisi valaan, hän uskoisi senkin.

Jeesuksen askelissa, vankilatyön tapaaminen lauantai 6.7. kello 15.00 Kappelin Salissa, Lauri Johansson, Jaana Kekkonen, Jussi Taipale, Juhani Harjunpää.

Kuva ja Lauri Johanssonin haastattelu: Pia Tiusanen
Lauri Johanssonin haastattelu on julkaistu maaliskuussa Uusi Tie -lehdessä. Lue haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This