Pienten lasten kanava suosittu

6.7.2019

Raamattuopetus veti lastenohjelmaan ennätyksellisen lapsimäärän. Suosituin oli lauantai-iltapäivä, jolloin 95-100 pientä silmäparia seurasi tarkkaan käsinukkien avulla toteutettua raamattuopetusta. 3-6-vuotiaille lapsille oli tarjolla myös musiikkihetkiä, puuhapisteitä ja kasvomaalausta sekä päivän päätteeksi pötköttelyä pensselisilityksen kera.
– Viime vuonna oli enimmillään 90 lasta, ja nyt lapsia oli vielä enemmän, kertoi lastenohjelman vastaava Anna Parikka. Hänen apuohjaajinaan kanavassa toimivat Anna Ihalainen ja Saara Kumpulainen.

Kuvateksti: Anna Parikan ja Anna Ihalaisen johdolla lastenohjelman ilme oli iloinen. Taustalla lapset pötköttelevät päivän päätteeksi aikuisten silitellessä lasten selkää pensselillä.

Kuva ja teksti: Marjaana Perttula

 

Tue Kansanlähetyspäivien valmisteluja

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien kristittyjen vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyspäivien valmisteluihin. Lahjoitusten avulla kehitämme Lähetyskeskuksen alueen palveluita ja rakenteita. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Kansanlähetyspäivien viite on 55107. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Share This