Toivon näkymiä – Netti-Kansanlähetyspäivien ohjelma on julkaistu!

20.5.2020

Netti-Kansanlähetyspäivien ohjelma on julkaistu. Ohjelmassa luvassa muun muassa raamattuopetuksia, esittävää taidetta ja musiikkiesityksiä. Musiikissa mukana Mikko Nikula, Sami Asp, Pekka Simojoki, Pietari Savolainen sekä Juhani Tikkanen. Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa.

Olennaisena osana Kansanlähetyspäiviä on ollut pysähtyä nauttimaan lettuja ja makkaraa yhdessä ystävien kanssa. Ohjelmassa onkin luvassa lyhyitä keskusteluhetkiä ystävien kesken letun ja makkaran äärellä. Lisäksi vierailemme eri Kansanlähetyspiireissä ja saamme kuulla terveisiä lähetyskentiltämme.

Voit myös itse osallistua ohjelmaan lähettämällä meille kysymyksiä ja rukousaiheita WhatsAppilla sekä sähköpostilla (puhelinnumero ja sähköpostiosoite julkaistaan myöhemmin).

Nuorten ohjelma on seurattavissa YouTuben lisäksi Nuorten Maailman IG-livessä

Käy tutustumassa ohjelmaan ja ota YouTube-kanavamme tilaukseen, jos et vielä sitä tilaa.

Share This