Leif Nummela: ”Jumalan rakkaus on kristinuskon ytimessä.”

4.6.2020

Leif Nummela on Uusi Tie lehden päätoimittaja ja Kansanlähetyksen raamattukouluttaja. Vapaa-ajallaan hän liikuskelee mielellään luonnossa ja käyttää paljon aikaa kirjojen äärellä. Lähetystyö on Nummelalle sydämenasia, ja hän ajattelee sen olevan kaikkein tärkein tehtävä maailmassa.  

Nummelan opetus Rakkauden merkit Vanhassa testamentissa kertoo siitä, miten Jumalan rakkaus on kristinuskon ytimessä. Raamattu kertoo meille, että Jumala itsessään on rakkaus. Nimensä mukaisesti opetuksessa puhutaan siitä, kuinka Jumalan rakkaus ilmenee Vanhassa testamentissa. Jumalan suuri pelastussuunnitelma kulkee läpi Vanhan testamentin ja koko Raamatun. 

Leif Nummelan opetus lauantaina 4.7. klo 10.00 tilaisuudessa Minä annan teille tulvaisuuden ja toivon. Opetus on vastinpari myöhemmälle Teijo Peltolan opetukselle Rakkauden merkit Uudessa testamentissa. Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla. 

Share This