Teijo Peltola ja rakkaus Jumalan maailmassa

5.6.2020

Teijo Peltola on Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtaja ja ulkomaisen työn johtaja sekä kahden lapsen perheenisä. Vapaa-aikansa Peltola viettää urheilun parissa, ja hän onkin omien sanojensa mukaan hieman urheiluhullu. Etenkin nyt poikkeustilan aikana Peltola on harrastanut paljon ulkoliikuntaa. 

Peltolan opetuksessa Rakkauden merkit Uudessa testamentissa (Joh. 3:14-17) pohditaan, mitä sellaista pienoisevankeliumissa on, mitä ei yleensä ajatella. Opetuksessa pohditaan globaalia näkökulmaa ja Jumalan maailmaa. Kyseinen kohta palauttaa meidät pelastushistorian keskeisiin hetkiin, kun Mooses kohotti pronssisen käärmeen autiomassa. Pronssinen käärme toimii vertauskuvana Jeesuksesta, joka on apu ja lääke syntiä vastaan.  

Teijo Peltolan opetus lauantaina 4.7. klo 13.00 tilaisuudessa Polttopisteessä. Opetus on vastinpari aiemmalle Leif Nummelan opetukselle Rakkauden merkit Vanhassa testamentissa. Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen YouTubekanavalla. 

Share This