Jarkko Haapanen puhuu toivon ja rohkaisun sanoja

7.6.2020

Jarkko Haapanen on Kansanlähetyksen raamattuopettaja ja kahden lapsen perheenisä. Vapaa-ajallaan hän mielellään lenkkeileesoittaa kitaraa sekä piirtää muotokuvia lyijykynällä. Lisäksi hän kirjoittaa paillaan hän kirjoittaa toista kirjaansa. 

Haapanen julkaisi esikoiskirjansa Et ole yksin vuonna 2017. Kirjassä hän käsittelee toivoa surun ja kärsimyksen keskellä. Myös Kansanlähetyspäivillä Haapanen pureutuu suoraan juhlien teemaan, toivoon. Hän toivoo, että opetus toisi  rohkeutta, toivoa tulevaan sekä luottamusta Jumalaan ja hänen suunnitelmaansa poikkeusoloista huolimatta. Maailma horjuu, mutta Jumalaan voi luottaa, ja hän on aina kanssamme, tukemassa ja rohkaisemassa.  

Jarkko Haapasen opetus Toivon ja rohkaisun sanoja lauantaina 4.7. klo 16.00 tilaisuudessa Koko maailman toivo. Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla

Share This