Vesa Ollilainen: “Ilmestyskirjaa tulee tulkita huolellisesti.”

8.6.2020

Vesa Ollilainen on Kansanlähetyksen raamattuopettaja, aviomies ja kolmen lapsen isä Ryttylästä. Hänen vapaa-aikansa kuluu harrastuskuljetuksissa ja omakotitalon hoidossa. Kotityöt, kuten nurmikon leikkaaminen ja talon maalaaminen palkitsevat parhaiten jälkeenpäin. 

Arkivastuiden jälkeen Ollilainen mieluiten lenkkeilee ja lukee. Ollilainen ottaa mielellään vastaan kirjasuosituksia ja antaa niitä myös itse, eivätkä suositukset heti lopu kesken. Viimeisimpänä Ollilainen on lukenut Robin Hobbin fantasiakirjaa Salamurhaajan kohtalo. Toisaalta myös kristillisyys totalitaristisen vallan alla on viimeaikoina ollut hänestä kiinnostava lukuteema. 

Ollilaisen opetus Jeesus tulee, oletko valmis? Käsittelee ilmestyskirjaa. Opetuksessa pohditaan, mitä rakentavaa ilmestyskirja kertoo kristityille. Ollilainen ajattelee, että ilmestyskirja on vaikea kirja, ja sen tulkinnassa tulee olla tarkkana, mutta Raamatun viimeisenä kirjana se huolellisesti tulkittuna herättelee meitä unesta ja kääntää ajatuksiamme odottamaan Jeesuksen tulemista 

Vesa Ollilaisen opetus sunnuntaina 5.7. klo 10.00 tilaisuudessa  Jeesus tulee, oletko valmis? Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla. 

Share This