Sami Asp muistaa, millaista todellinen toivottomuus on

9.6.2020

Sami Asp on gospelmuusikko, mainosääni ja perheenisä. Tällä hetkellä hänen työnsä koostuvat lähinnä studioäänityksistä ja keikoista Pekka Simojoen kanssa. Kevään hän vietti studiolla ja kotona lasten kanssa.  

– Yhtään koronan hirveyttä väheksymättä voisi ehkä sanoa, että tämä on ollut elämäni parasta aikaa. Jos koronaa ei olisi ollut, ei olisi varmaan koskaan tullut mahdollisuutta pitää omille lapsille kotikoulua. Kokemuksena kevät on ollut ihan huikea, Asp hehkuttaa.  

Asp soittaa Kansanlähetyspäivillä Simojoen kanssa rukouskonsertissa, jossa on mahdollisuus lähettää rukouksia ja rukoilla toisten puolesta. Hän kannustaa kaikkia liittymään virtuaalisesti yhteen rukoilemaan.  

Konsertissa kuullaan myös Aspin oma todistus. Hän kertoo viettäneensä nuoruutensa alkoholin ja okkultismin parissa ennen uskoontuloaanAsp kertookin ymmärtävänsä toivon parhaiten epätoivon kautta. Ennen uskoontuloaan hän eli ajan, jolloin toivoa tai syytä nousta sängystä ei ollut. Hän kertoo, että Jeesuksen lupauksen “Katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti” kautta hänellä on syy elää ja toivo siitä, että pääsemme kerran kotiin.  

Maailma ja ne ulkoiset puitteet, joissa elämme saattavat muuttua paljonkin, mutta ne perusasiat, mitkä maailmaa pitävät kasassa, eivät muutu. Virukset ja muut herättävät kysymyksen, onko meillä Jumala, joka pystyy huolehtimaan meistä tällaisenakin aikana. Ne osoittavat kohti pysyvämpää todellisuutta, Asp miettii. 

Sami Aspin ja Pekka Simojoen konsertti lauantaina 4.7. klo 17.30 tilaisuudessa Lauluja toivosta.  

Ohjelmassa on mahdollisuus lähettää rukouspyyntöjä. Voit myös itse rukoilla toisten rukouspyyntöjen puolesta. Rukouspyynnöt näytetään kuvaruudussa konsertin aikana nimettöminä. Voit lähettää rukouspyyntösi ohjelmaan milloin tahansa etukäteen tai ohjelman aikana numeroon 044 447 7872. Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla. 

Share This