Rukouskonsertissa esirukous kantaa kodin seinien läpi

12.6.2020

Kansanlähetyspäivät järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti etäyhteyden kautta juhlakansan kodeissa. Rukouksen voima ja yhteys kantaa kuitenkin etäisyyksien päähän, ja niinpä meillä on tänäkin vuonna mahdollisuus kokoontua yhtä aikaa rukoilemaan toistemme ja yhteisten asioiden puolesta omilta kotiruuduiltamme 

Lauantaina klo 17:30 alkava ohjelma Lauluja toivosta on rukouskonsertti, jossa Pekka Simojoki ja Sami Asp soittavat elämänmakuista ja toivontäyteistä musiikkia. Konsertin aikana kuvaruudussa näytetään lähetyksen seuraajien lähettämiä rukouspyyntöjä, joiden kanssa voit liittyä yhteiseen esirukoukseen. Rukous ei jää neljän seinän sisään. 

– Toivoisin, että ihmiset käyttäisivät tämän mahdollisuuden yhteiseen rukoukseen kodeissaan. Meillä on aivan huikea mahdollisuus tulla yhteen rukoilemaan rukouskonsertissa, Asp vakuuttaa.

Lähetä rukouspyyntösi Whatsappilla numeroon 044 447 7872 tai sähköpostilla osoitteeseen esirukous@sekl.fiVoit lähettää rukouspyyntösi milloin tahansa etukäteen tai rukouskonsertin aikana. Rukouspyynnöt näytetään kuvaruudussa konsertin aikana nimettöminä. Lähetä oma pyyntösi ja tule mukaan rukoilemaan! 

Rukouskonsertti Lauluja toivosta  lauantaina 4.7. klo 17:30. Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen Youtube-kanavalla 

Share This