Aino Mattila: “Jeesuksen kanssa elämä on seikkailua.”

24.6.2020

Aino Mattila on 25-vuotias myyntisihteeri, joka on aktiivisesti mukana Turun Kansanlähetyksen toiminnassa. Viimeisen kolmen vuoden ajan hän on ollut seurakuntaperheessä ja saanut oppia mitä on olla Jeesuksen opetuslapsi sekä lähettiläs. Mattilan sydän palaa evankeliumin leviämiselle ja lähimmäisensä opetuslapseuttamiselle. Siihen häntä motivoi lähetyskäsky, joka on yhdistää kaikkia kristittyjä. Mattila kokeekin, että seurattuaan sitä hän on saanut kokea läheisempaa yhteyttä kuin koskaan ja elämä on parempaa kuin aiemmin. Mattila onkin vahvasti mukana seurakuntansa MyFriends-toiminnassa, jossa hän on saanut saattaa ystäviään ja perheensä jäseniä matkalla Jeesuksen tuntemiseen. 

Mattila elää arkeaan Jeesuksen lähettiläänä ja hänen silmissään palaa rakkaus Isää kohtaan. Istuessamme kahvipöydässä hän jakaa esimerkin siitä, miltä näyttää seurata Jeesusta omassa arjessaan. Eräänä tavallisena torstai-päivänä Mattila oli menossa lukemaan raamattua veljensä kanssa. He kohtasivat pihalla naisen, jolta he kysyivät tämän vointia ja saivat rukoilla hänen puolesta. Nainen kertoi käyttäneensä huumeita jo vuosia ja olevansa hengellisesti avoin, joten Mattila kutsui hänet mukaan heidän raamattupiiriinsä. 

Raamattupiirissä he kysyivät Jumalalta mikä on seuraava askel lähemmäs Jeesusta naisen elämässä ja miten hän voisi päästä eroon päihteistä. Nainen näki rukouksen aikana kuvan kalliosta ja he päättivät katsoa mitä raamatusta löytyy siihen liittyen. He löysivät vertauksen hiekalle ja kalliolle rakennetuista taloista. Nainen tajusi heti kallion olevan Jeesus, johon  hänen tulee rakentaa elämänsä ja elää hänen opetuksensa mukaan. 

 

Share This