Rita El-Mounayer on saanut nähdä, miten Jumala vaikuttaa televisiotyön kautta

29.6.2020

Rita El-Mounauyer on toiminut SAT-7-satelliittitelevision toiminnanjohtajana reilun vuoden ajan. SAT-7 on kansainvälinen televisioyhtiö Kyproksella, joka lähettää  satelliittien välityksellä arabian-, farsin- ja turkinkielisiä kristillisiä ja yhteiskunnallisia ohjelmia Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maihin. Kanavat tavoittavat yli 25 miljoonaa katsojaa. Kansanlähetys on yksi SAT-7:n kannattajajäsenistä ja lähettää työhön työntekijöitä. 

El-Mounayer aloitti työnsä nuorena SAT-7:ssä sen perustamisvuonna 1996, jolloin hän tuotti ja esiintyi yhtiön suosituimmassa lastenohjelmassa nimeltä Bedtime StoriesIltasatuja. Nykyiseen työhönsä hän päätyi lopulta monien eri työnimikkeiden ja pitkän kokemuksen kautta.  

– Tämä 23 vuoden mittainen matka on ollut upea. Olen saanut tutustua ihmisiin, joiden elämä on saanut muuttua SAT-7:n tuottamien ohjelmien kautta. SAT-7 on aivan ainutlaatuinen lähetystyömuoto. Se tavoittaa niin monia ihmisiä, jotka eivät muuten voi oppia Jumalan rakkaudesta. Minulle on kunnia, että saan johtaa tätä työtä, ja rukoilen, että saisimme edelleen nähdä, miten Jumalan sanoma muuttaa ihmisen elämän, El-Mounayer kommentoi vuonna 2019 SAT-7:n nettisivuilla.  

SAT-7 reagoi koronavirukseen nopeasti. Kevään aikana yhtiö keskittyi kriisinhallintaan ja Kristuksen toivon ja rakkauden jakamiseen. He jakoivat myös terveystietoa sekä tukea lapsille ja heidän perheilleen. El-Mounayer näkee poikkeusajassa tilaisuuden uskoa rohkeasti yhdessä. 

– Nyt enemmän kuin koskaan meiltä on kysytty rohkeutta uskoa. Pelosta ja vastoinkäymisistä huolimatta, uskovien yhteisön ystävyyden ja keskinäisen jakamisen tuella. Meidän on säilytettävä uskomme Jeesukseen, uskomme seurakuntaelämään, uskomme kirkkoon yhteiskunnallisena vaikuttajana ja uskomme uuteen sukupolveen, El-Mounayer kertoo kevään Insight-julkaisussa. 

El-Mounayer esiintyy Kansanlähetyspäivillä vierailevana puhujana. Hän kertoo SAT-7:n työstä. 

– Odotan kovasti pääseväni jakamaan teille siitä, miten kristillinen televisiolähetystyömme etenee. Kuulette silloin neljästä kanavastamme: SAT-7 PARS, SAT-7 TURK, SAT-7 ARABIC ja SAT-7 KIDS ja siitä, miten olemme palvelleet kasvavaa yleisöämme Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa televisiojärjestönä tänä ennen näkemättömänä aikana sekä viimeisen kahden vuosikymmenen aikana 

Rita El-Mounayer lauantaina 4.7. klo 16 alkavassa ohjelmassa Koko maailman toivo. Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen Youtube-kanavalta.  

Share This