Mirka Suutari: “En tiedä tarpeeksi opettaakseni, mutta voin keskustella ja olla mukana matkassa”

30.6.2020

Mirka Suutari opiskelee tällä hetkellä liiketaloutta, jossa hänen on tarkoitus erikoistua urheilubisnekseen. Ensisijaisesti hän kuitenkin kokee olevansa kristitty urheilija, ihanan perheen tytär ja sisko. Suutarin laji on hiihtosuunnistus, jossa hän on menestynyt maailmanlaajuisesti.

Suutari on pohtinut oikeuttaan käyttää kaiken energiansa oman kuntonsa edistämiseen ja siihen, että hän olisi parempi, vahvempi ja nopeampi. Hän on iloinnut, että voi palvella ja tuoda kunniaa Jumalalle urheilumaailmassa. Suutari saanut viimeisen parin vuoden ajan ja erityisesti tänä keväänä olla Jumalan käytössä urheilun kautta. Hän on esimerkiksi vetänyt virtuaalijumppia Nuorten Maailmalle.

Suutari etsii vielä rooliaan Jumalan valtakunnassa. Hän kuitenkin näkee itsensä valmentajana tai mentorina, mukana eläjänä ihmisten erilaisissa elämäntilanteissa.

– En tiedä tarpeeksi opettaakseni, mutta voin keskustella ja olla mukana matkassa, hän toteaa.

Urheilupaneeli Urheilu, elämä ja usko perjantain 3.7. klo 14 ohjelmassa Tulevaisuuden toivo(t). Ohjelmaa voit seurata Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla. 

Share This