Kansanlähetyspäivät toteutetaan hybriditapahtumana 2.-4.7.2021 (VANHENTUNUT TIETO)

15.4.2021

ARTIKKELIN SISÄLTÖ ON VANHENTUNUT. PÄÄTAPAHTUMA SIIRTYY VIRTUAALITAPAHTUMAKSI.

 

Juhlapaikalle kutsutaan 500 vierasta, ohjelma striimataan koteihin ja paikallisiin kisakatsomoihin 

 

Kansanlähetyspäivien ohjelman teema on ”Evankeliumi kaikille”. Sanapari löytyy myös järjestön visiosta ”Raamattu rakkaaksi” sanaparin rinnalta. Kansanlähetyksen ytimessä on lähetystyö: olemme olemassa, jotta evankeliumi tulisi viedyksi kaikille ihmisille ja kansoille. 

Koronapandemian keskellä emme ole unohtaneet ystäviämme ja läheisiämme. Jos rajoitukset vain suinkin sallivat, kutsumme juhlapaikalle 500 henkilöä. Pääohjelman lisäksi tarjolla on omaa ohjelmaa lapsille, junioreille ja nuorille.  

Kansanlähetyspäivien ohjelmaan odotetaan tänä kesänä osallistujia paitsi juhlapaikalle Ryttylään, myös  Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta kisa– ja kotikatsomoihin ympäri Suomea. Osia ohjelmasta radioidaan Radio Dein taajuuksilla perjantaina ja lauantaina. 

 

Näin osallistut Kansanlähetyspäiville etänä 

Ohjelmaan osallistutaan pääosin Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta. Pääohjelman lisäksi kanavalla ohjelmaa myös on raamattulavalta sekä KLP-studiosta. Raamattulavalla käydään läpi Raamatun henkilöitä ja heidän lähetyskutsuaan. KLP-studiossa syvennytään päivien teemaan ohjelmasuorittajien kanssa ja otetaan yhteyttä kisakatsomoihin maakunnissa. Studiota juontavat Sanna Myllärinen, Toni Lindholm, Tuulia Tynkkynen sekä Daniel Ebeling. Kansanlähetyspäivien koko ohjelma on katsottavissa tallenteena päivien jälkeen. 

Kanavatilaisuudet toteutetaan Teamsin avulla. Näin pääsee etänäkin osallistumaan, kysymään ja keskustelemaan. Linkit tulevat Kansanlähetyspäivien nettisivuille. Osallistuminen on mahdollista nettiselaimen kautta. Halutessaan osallistuja voi asentaa Microsoft Teams -sovelluksen. 

Kansanlähetyspäivät.finettisivuilta löytyy päivien ohjelma, linkit sekä mahdollisuus lähettää viestejä kisastudioon. Facebook-sivullamme on ajankohtaista tietoa päivien valmisteluihin liittyen sekä päivien aikana tapahtumajärjestäjän tekemiä nostoja. Rohkaisemme osallistujia jakamaan tunnelmia ja kokemuksia Facebook-sivun syötteessä. Rukousaiheita, tunnelmia sekä kuvia voi lähettää myös WhatsAppin kautta. 

Instagramista löytyy tapahtumajärjestäjän tekemiä nostoja sekä pääsee kurkistamaan kulissien taakse. Osallistujat voivat julkaista kuvia tunnisteilla #klpäivät2021, #nettikansanlähetyspäivät sekä #evankeliumikaikille ja merkitä eli tägätä @kansanlahetyspaivat 

 

Osallistuminen Kansanlähetyspäivien kisakatsomoon 

Kisakatsomoita järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Niitä järjestävät Kansanlähetyspiirit ja eri pienryhmät. Kisakatsomon voi perustaa kuka vain. Tapahtumajärjestäjälle ilmoitetuista kisakatsomoista löytyy lisätietoja lähempänä tapahtumaa osoitteesta Kansanlähetyspäivät.fi sekä Kansanlähetyspiirien nettisivuilta. Paikalliset viranomaisohjeet voivat vaikuttaa järjestelyihin. 

 

Osallistuminen Kansanlähetyspäiville Ryttylässä 

Juhlapaikalle Ryttylään otetaan ennakkoilmoittautumisten perusteella 500 henkilöä. Määrä sisältää sekä osallistujat että vastuunkantajat. Tapahtumajärjestäjä pyrkii maksimoimaan osallistujien määrää rajoittamalla muun muassa työntekijöiden osuutta tapahtumassa. 

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa kansanlähetyspäivät.fi nettisivuilla tiistaina 1. kesäkuuta klo 9.00. 

Pääohjelma on tänä vuonna taivas alla piknik-hengessä eli juhlateltta ei ole käytettävissä. Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan viltin tai vastaavan, jonka ääreltä voi seurata omalla porukalla lavalta tulevaa ohjelmaa. Samalla on hyvä pitää etäisyyttä muihin osallistujiin. Järjestäjä on varannut alueelle rajatun määrän piknik-pöytiä ja penkkejä juhlavieraiden käyttöön. Lapsille, junioreille sekä nuorille on luvassa omaa ohjelmaa. 

Tapahtuman nettisivuille kootaan ohjeita turvallista osallistumista varten. Seuraamme viranomaisrajoituksia, jotka voivat vaikuttaa mm. tapahtuman järjestelyihin ja kokoon. Kansanlähetyspäivät ovat sitoutuneet yhdessä muiden Hengellisten kesäjuhlat ja –tapahtumat järjestäjien kanssa noudattamaan Opetus- ja kulttuuriministeriön Vastuullinen tapahtuma -työryhmän, aluehallintovirastojen ja viranomaisten ohjeita. 

 

Nähdään tulevana kesänä!

Tode ja Salla

Lisätietoja

Jurvanen Tomi ”Tode”

Kansanlähetyspäivien tapahtumatuottaja, mediatuottaja, SEKL

tode.jurvanen@sekl.fi

044 447 7807

Leppänen Salla

tapahtumakoordinaattori SEKL, Kansanlähetyspäivät

salla.leppanen@sekl.fi

044 447 7830

Share This