Raamattukesässä Roomalaiskirjeestä opettavat Nummela, Räsänen ja Ollilainen

4.6.2021

Vuoden tauon jälkeen Kansanlähetysopisto järjestää verkkotapahtumana Raamattukesän. Tämä Kansanlähetyspäiviä edeltävä kaksipäiväinen kurssi alkaa keskiviikkona 30. kesäkuuta ja päättyy torstaina 1. heinäkuuta. Kurssin teemana ovat Paavalin Roomalaiskirjeen luvut 1–8. Opettajina toimivat Leif NummelaNiilo Räsänen ja Vesa Ollilainen.

Nummela kertoo, että Paavalin kirje roomalaisille on historiallisesti muuttanut maailmaa ja kirkkoa monta kertaa.

”Roomalaiskirjeen sanoma on ollut ratkaiseva monien ihmisten elämässä, kuten uskonpuhdistuksen isän Martti Lutherin sekä anglikaanisen papin John Wesleyn, jonka hengellisen toiminnan ansiosta metodismi sai alkunsa. Roomalaiskirje on koko Uuden testamentin systemaattisin esitys kristillisestä uskosta. Siinä ovat Paavalin ajatukset siitä, mitä usko merkitsee ja mitä Jeesuksen työ ja elämä meille merkitsevät. Tällaisena aikana, kun moni kyselee, mistä uskossa oikeasti on kyse, Roomalaiskirje on se, mihin kannattaa tutustua. Se on Paavalin kirjeistä, voi sanoa, kaikkein tärkein”, Nummela summaa.

Kansanlähetyspäiviä edeltävässä Raamattukesässä paneudutaan roomalaiskirjeen yhdeksän ensimmäisen luvun pääajatuksiin. Epävarman koronatilanteen takia kurssi järjestetään vain etänä, verkkokurssina. Ilmoittautuneille lähetetään linkki opetukseen. Kurssi on ilmainen. Ohjelmatiedot ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä

Tervetuloa mukaan!

Jarkko Haapanen

Lisätietoja

Haapanen Jarkko

raamattulinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

jarkko.haapanen@sekl.fi

+358 44 550 5818

Soininen Salla

kurssivastaava, Kansanlähetysopisto

salla.soininen@sekl.fi

+358 50 565 1352

Share This