Kansanlähetyspäivien kesätyöntekijä Dinh Dinh esittäytyy

17.6.2021

Hei! 

Olen Dinh Dinh, toinen Kansanlähetyksen kesätyöntekijöistä. Asustelen Tuusulassa pienellä alueella, Kellokoskella. Toisinaan matkustan toiseen kotiini, mikä sijaitsee toisella puolella maailmaa synnyinkaupungissani, Ho Chi Minh Cityssä, Vietnamissa. 

Tulin lukiokaverini kutsumana Quiet Action-leirille vuonna 2018, se oli ensimmäinen kosketukseni Kansanlähetykseen. Sen jälkeen olen käynyt Nuorten Maailman järjestämillä nuortenleireillä, nuortenilloissa ja nuorten tapahtumissa.  

Vietin 2020 kesän Tanssitiimissä, jossa pääsin tuottamaan ohjelmaa Kansanlähetyspäiville. Se oli ensimmäinen kertani Kansanlähetyspäivillä.
Kesän jälkeen kävin lukion loppuun ja saatuani jouluna valkolakin, suuntasin kevääksi Nuorisotyölinjalle. Opistolla olen saanut kasvaa niin ihmisenä kuin hengellisesti. Kansanlähetys on ollut merkittävässä osassa hengellistä kasvuani. Olen saanut Kansanlähetysopistolta paljon eväitä elämään, hyvästä opetuksesta ystäviin. 

Olen suuntaamassa syksyllä opetuslapseuskouluun, johon tarvitsen tietyn summan rahaa. Nuorisotyölinjalla ollessani minua kysyttiin kesätöihin Kansanlähetyspäiville, mikä tuntui siltä kuin Jumala olisi ojentanut rukousvastauksen suoraan eteeni. On hienoa olla mukana mahdollistamassa Kansanlähetyspäiviä vallitsevienkin olosuhteiden keskellä. 

Olen päässyt alkuvaiheessa tutustumaan monipuolisesti työn eri osa-alueisiin, niin fyysisesti tehtävään työhön kuin koneen äärellä toimitettaviin tehtäviin. Olemme päässet avustamaan kuvauksissa, siistimään tiloja ja kokoamaan studiota. 

Tuntuu mahtavalta olla antamassa takaisin Kansanlähetykselle, jolta olen saanut paljon matkaan. Odotan pääseväni näkemään koko työporukan vuoden mittaisen työtuloksen itse Kansanlähetyspäivillä. Toivon sisällön voivan olla rohkaisuksi ja olla antamassa eväitä jokaisen katsojan matkaan. 

Share This