Kansanlähetyspäivien kesätyöntekijä Sini esittäytyy

17.6.2021

Moi! 

Olen Sini, Taivalkoskelta lähtöisin oleva Oululainen. Elokuussa 2014 löysin itseni ensimmäistä kertaa Ryttylästä Kansanlähetysopistolta. En ollut tätä ennen kuullutkaan koko paikasta ja lähtiessä muistan ajatelleeni, että eihän se nyt Taivalkoskea pienempi paikka voi olla… 

Vuosi Nuorisotyölinjalla oli yksi elämäni parhaista ja seuraavana syksynä yksi pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun kävin opiston Kansainvälisyyslinjan kautta Japanissa kolme kuukautta. Tämän jälkeen olen ollut mukana Kansanlähetyksen toiminnassa, enimmäkseen järjestämässä nuorten ja nuorten aikuisten leirejä ja tapahtumia, sekä talkoissa Kansanlähetyspäivillä. Kansanlähetys on tuonut elämääni paljon hyvää, opetuksista ja ystävistä aviomieheen asti.  

Olen Kansanlähetyspäivien toinen kesätyöntekijä ja tehtävänäni on valmistella Kansanlähetyspäiviä, sekä auttaa päivien tekemisessä. Työtehtävät muuttuvat lähes päivittäin, välillä autetaan opetusten kuvaamisissa, kun toisena päivänä siivotaan ja järjestetään paikkoja. 

Poikkeusoloista huolimatta on hienoa valmistella Kansanlähetyspäiviä, vaikka itsekin kerkesin jo innostua ajatuksesta, että pääsisimme seuraamaan päivien ohjelmaa isolla porukalla Ryttylään. On ollut ihanaa päästä vihdoin näkemään ystäviä ja tekemään yhdessä Kansanlähetyspäiviä, kun edeltävän vuoden on tehnyt opinnäytetyötä ja töitä kotoa käsin. Olen iloinnut, kun voin opistolla nähdä työkavereita ja työhön kuuluu niin paljon muutakin kuin näytön äärellä työskentelyä. 

On mahtavaa tehdä Kansanlähetyspäiviä ja mahdollistaa omalta osaltaan evankeliumin eteenpäin viemistä. Lisäksi samalla saa itsekin oppia lisää niin Raamatusta kuin mediatuotannosta ja tapahtuman järjestämisestäkin. Suurena plussana ovat tietysti huikeat työkaverit ja Ryttylän ihana kesä!

Share This