Kisakatsomoita ympäri Suomea

22.6.2021

Kansanlähetyspäivät ovat koonneet ihmisiä yhteen Jumalan sanan äärelle jo vuosia ja päivillä olemme saaneet nauttia yhteydestä toisiimme. Vallitsevan tilanteen vuoksi emme tänä vuonna ikävä kyllä pysty kokoontumaan suurella joukolla yhteen. Sen sijaan meillä on mahdollisuus kokoontua seuraamaan päivien ohjelmaa pienemmillä kokoonpanoilla.

Kisakatsomoissa seurataan yhdessä Kansanlähetyspäiviä, keskustellaan opetuksista sekä jaetaan ajatuksia. Katsomon voi perustaa kuka vain ja melkein minne vain. Mukaan voi kutsua naapurit ja sukulaiset, työ- ja harrastuskaverit sekä muut kadun kulkijat. Otattehan huomioon aluettanne koskevat kokoontumisrajoitukset ja hygieniaturvallisuuden. 

Voimme yhdessä olla loistamassa Jeesuksen valoa ja rakkautta maailmaan, ja olla toistemme tukena. Samalla kun saamme hengen ravintoa, voimme nauttia yhdessä olosta ja siunata toinen toisiamme ja paikkakuntiamme. 

Ilmoita kisakatsomosi täällä. Lähetämme sinulle materiaalipaketin, joka sisältää muun muassa Evankeliumi kaikille –t-paidan. Paketissa on myös Kustannus Oy Uuden Tien ja Kansanlähetysopiston materiaaleja. Kisakatsomo voi olla kaikille avoin tai vain omalle porukallesi. 

Voitte järjestää katsomoissa väliaikaohjelmaa, kuten pieniä talkoohommia tai yhdessä pihapelien pelailua. Lapsille voi myös suunnitella omaa tekemistä ja nuorille esimerkiksi lautapelejä. Myös grillaus ja lättyjen paisto on loistavaa oheistoimintaa, joiden avulla voi päästä entistä enemmän Kansanlähetyspäivien tunnelmaan. 

Kansanlähetyspäivien ohjelman löydät täältä. 

Ilmoitathan kisakatsomosi viimeistään 30.6., jotta ehdimme lähettää materiaalipaketin niin, että paketti kerkeää perille ajoissa. Myös myöhemmin voi ilmoittautua, mutta tällöin emme ehdi paketteja enää postittamaan. 

Ilmoittautumiset

Ilmoita Kisakatsomo tällä lomakkeella.

Lisätietoja kisakatsomoista antaa Kansanlähetyspäivien kesätyöntekijä Sini Smeds 044 447 7806 etunimi.sukunimi@sekl.fi

 

Paikkakunnat joilla on kisakatsomoita
Katso lista täältä!

Kuva: Harri Turunen

Share This