Kansanlähetyspäivät käyntiin lupausten varassa

3.7.2021

Kansanlähetyspäivät käyntiin lupausten varassa

”Kristillinen usko ei ole syvimmiltään uskonto, ideologia tai aate, vaan suhde. Se on Isän ja meidän välinen suhde, johon sisältyy neljä lupausta”, totesi Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen apulaisjohtaja Teijo Peltola puheenvuorossaan perjantaina 2.7. alkaneilla Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä.

Hän muistutti, että Isä meidän -rukous on lohduttava ja rohkaiseva rukous. Ja se on ehdottomasti riittävä rukous! Ensimmäinen lupaus on, että Jumala on Isä. Isä kuulee lastaan ja tahtoo hänelle hyvää.

”Toinen lupaus on, että Isä on meidän Jumalamme, juuri sinua ja minua varten. Kolmas lupaus on, että rukouksillasi on todellinen kohde ja kuulija. Neljännen lupauksen mukaan Jumala on taivaallinen Isä. Taivas on todellisuutta!”, jatkoi Peltola.

Evankeliumin ainutlaatuisuus ja taivaan todellisuus on läsnä Kansanlähetyspäivien monissa puheissa, joita voi seurata myös Kansanlähetyksen YouTube-kanavalta. Myös erilaisia kanavia ja ”olohuonekeskusteluja” pääsee seuraamaan.

Kansanlähetyspäivät huipentuvat sunnuntaina 4.7. klo 13 pidettävään ehtoollisjumalanpalvelukseen ja lähettien siunaamiseen, jonka toimittavat lähetysjohtaja Daniel Nummela ja apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola. Tilaisuus pidetään taivasalla ja tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita osallistumaan, turvavälit huomioon ottaen. Myös kasvomaskien käyttöä suositellaan.

 

Teksti: Marjaana Perttula

Share This