Kansanlähetyspäivien kesätyöntekijä Kaisla esittäytyy

14.6.2022

Heippa!

Olen Kaisla Yli-Antola, alun alkaen Satakunnasta lähtöisin oleva jyväskyläläinen. Olen ensimmäistä kertaa Ryttylässä ja tämä historiallinen miljöö on jo tehnyt minuun vaikutuksen. Olen saanut tuntea oloni tervetulleeksi, vaikkei aiempaa kokemusta Kansanlähetysopistosta tai kansanlähetyspäivistä olekaan. Ilmapiiri on vastaanottavainen ja lämmin. Muutama tuttuni on täällä aiemmin opiskellut ja uskovaisten nuorten sivustolle ilmestynyt työhakemus houkutteli hakemaan tänne kesätöihin. Olen yksi Kansanlähetyspäivien kesätyöntekijöistä. Tapahtuma-apulaisena olen mukana Kansanlähetyspäivien valmisteluissa sekä toteuttamisessa. Työtehtäväni ovat moninaiset ja muuttuvat päivittäin.

On huikeaa, että Kansanlähetyspäivät voivat pyöriä normaalisti ja ihmiset voivat kokoontua kuulemaan elävää sanaa. On mielenkiintoista päästä kokemaan Kansanlähetyspäivät työntekijän näkökulmasta käsin. Talkoiden merkitys on valjennut minulle jo asuessani Karviassa, Satakuntalaisessa kunnassa, jonka asukkaiden talkoovoimin on tehty muun muassa kirkon julkisivun kunnostaminen. Ryttylässä tämä näkyy talkoolaisten osallistumisena Kansanlähetyspäivien järjestämiseen. Tällaista talkoohenkeä harvemmin enää pääsee todistamaan, mutta tämä tapahtuma on yksi sellaisista.

Ryttylässä tulen töiden ohessa oppimaan enemmän tapahtumien järjestämisestä sekä itse Raamatusta. Uusiin ihmisiin tutustuminen sekä hengenravinto ovat myös taatut. On mahtavaa, että ihmiset voivat kokoontua yhteen ja viedä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin.

Share This