Tule järjestyksenvalvojaksi Kansanlähetyspäiville

14.6.2022
Kansanlähetyspäiville tarvitaan järjestyksenvalvojia

Kansanlähetyspäivät ovat tänä vuonna 1. -3.7.2022 Puujoen varrella sijaitsevassa Ryttylässä. Päivät tarjoavat talkoolaisille oivan mahdollisuuden päästä hetkeksi kaupungin hulinasta kauniin ja rauhallisen maalaiskylän idylliin. Kansanlähetyspäivien ympäristönä toimii historian havinaa huokuva miljöö, jonka moninaiset rakennukset ovat toimineet mm. kartanona, poikakotina, elokuvateatterina sekä nykyään Kansanlähetysopiston tiloina.

Järjestyksenvalvojana olet meille tärkeä ja arvokas jäsen. Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat olennaisessa osassa suurten hengellisten kesäjuhlien onnistumisessa. Tarjoamme talkooetuina ilmaisen parkkipaikan, majoituksen, ruuan, kahvit ja teekupilliset. Kansanlähetyspäivät ovat iloinen, rauhallinen ja lämmin tapahtuma. Voit ilmoittautua tapahtuman pystyttämiseen, purkuun tai pienempiin paloihin 27.6 – 6.7.22. Tapahtuman purun jälkeen pidetään pienet grillijuhlat.

Tapahtumana Kansanlähetyspäivät ovat koko perheenjuhla, jossa on ohjelmaa kaiken ikäisille. Tapahtuman kävijät ja tekijät ovat osa suurta perhettä. Tämän vuoden teemana toimii ”Kotona täällä ja taivaassa”. Tapahtuma on päihteetön.

Tule työskentelemään lämminhenkiseen porukkaan yhteisten juhliemme hyväksi työntekijänä ja vieraana. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja:

Leppänen Salla

Nuorisotyön koordinaattori

salla.leppanen@sekl.fi

044 4477 830

Share This