Kiinnostaisiko kumppanuus Kansanlähetyspäivien kanssa? Keskustelemme mielellämme lisää kanssasi.

Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita toteuttamaan kanssamme erilaisia suurtapahtuman osa-alueita. Myös erilaiset näkyvyyden nostot ovat mahdollisia.

Kansanlähetyspäivät ovat Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen järjestämät hengelliset kesähjuhlat ja yksi suurimmista Suomessa. Juhlilla käy keskimäärin 6 500 eri ihmistä viikonlopun aikana. Kävijämäärä on viime vuosina ollut nousujohteinen. Kansanlähetyspäivät järjestetään vuosittain heinäkuun ensimmäisenä täytenä viikonloppuna, Hausjärven Ryttylässä Kansanlähetyksen lähetyskeskuksella. Tapahtuma on kaikenikäisille ja päihteetön.

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys on vuonna 1967 perustettu Suomen evankelisluterilaisen kirkon lähetysjärjestö, jonka tarkoituksena on toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä lähellä ja kaukana. Kansanlähetys on herätysliike ja toimii työssään Raamatun sekä luterilaisen tunnustuksen pohjalta.

Juhlapaikan sijainti ja saavutettavuus on loistava. Ajomatka Helsinkiin, Tampereelle sekä Lahteen on tunti. Ryttylässä pysähtyy VR:n lähijunat Tampereelle / Tampereelta. Lisäksi Kansanlähetyspäivien aikana bussikuljetukset tunnin välein Riihimäen matkakeskukselta.

Juhlapaikan miljöö on viehättävä. Tule tutustumaan entiseen kartanoalueeseen, nykyiseen lähetyskeskukseen keskellä kaunista Etelä-Hämettä. Aikaisemmin alue on palvelullut kartanona, poikakotina ja nyt vuodesta 1969 lähtien Kansanlähetyksen lähetyskeskuksena.

Meillä on laajaa kokemusta säännöllisestä tapahtumatoiminnasta. Eri kokoisten tapahtumien tuottaminen on meille arkipäivää. Olemme pilotoineet projekteja, palveluita sekä tuotteita yrityksille jotka ovat halunneet kokeilla näiden toimivuutta tapahtumissa.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Jurvanen Tode

Kansanlähetyspäivien tapahtumatuottaja, mediatuottaja, SEKL

tode.jurvanen@sekl.fi

+358 44 447 7807

Share This