Voit olla mukana tukemassa Kansanlähetyspäivien järjestämistä ostamalla mainospaikkoja tuotteillesi tai palveluillesi. Kansanlähetyspäivillä on monia mahdollisuuksia näkyä ja kuulua tuhansille kävijöille.

Kansanlähetyspäiviä varten julkaistaan juhlaopas, joka tavoittaa noin 10 000 kävijää. Lisäksi juhlaopasta on jaettavissa ennakkoon Kansanlähetyksen piireissä ympäri Suomea. Juhlaoppaasta voit ostaa koko sivun tai puolikkaan sivun kokoisen mainospaikan.

Juhlapaikalle on sijoitettu päätelttaan iso led-näyttö, johon myydään kuva- ja videomainospaikkoja. Näitä toistetaan useita kertoja tapahtuman aikana eri tauoilla.

Mainospaikkoja on myös myynnissä Kansanlähetyspäivien verkkosivuilla, jossa vierailee ympäri vuoden tuhansia ihmisiä. Verkkosivuille myymme etusivulle logopaikkoja ja sen yhteyteen on mahdollista saada veloituksetta linkki omalle verkkosivustolle.

HINNASTO 2023:

JUHLAOPAS

KOKO AINEISTO (mm) HINTA
koko sivu 101 mm x 100 mm 350 €
koko sivu yli leikkuun 121 mm x 120 mm + ylimenot 3mm 350 €
puoli sivua (pysty) 48 mm x 100 mm 200 €
puoli sivua (vaaka) 101 mm x 47,5 mm 200 €

Lisätiedot: Käsiohjelman sivukoko on 121 mm x 120 mm. Mainokset mieluiten PDF-muodossa, CMYK, 300 dpi. Myynnissä ja materiaalin deadline: 30.4.2023 asti.

 

LED-NÄYTTÖ

AINEISTO LISÄTIEDOT HINTA
Kuva (15 s. kerrallaan) 1920 x 1080 px. Mieluiten PDF-muodossa, CMYK tai RGB, 300 DPI. 250 €
Video (30 s. kerrallaan) Valmis materiaali 1080 px. Joko ProRes 422 tai mp4-muodossa. 400 € (Yli menevät 10 € / sekunti)

Lisätiedot: Myynnissä ja materiaalin deadline: 31.5.2022 asti

 

LOGOPAIKKA

PAIKKA AINEISTO HINTA
Kansanlähetyspäivien verkkosivustolla (Etusivu) sekä LED-näytöllä Logo mieluiten PDF-muodossa,

CMYK, 300 DPI.

 

200 €

Lisätiedot: Nettisivujen logopaikan yhteydessä veloituksetta linkki omalle verkkosivustolle. Myynnissä ja materiaalin deadline: 31.5.2023 asti

 

YHTEYSTIEDOT:

Mainosmyynti: klp.markkinointi@sekl.fi

 

Lisätiedot ja aineistojen toimitukset:

Painettu materiaali: Marko Kangas marko.kangas@sekl.fi

Led-näyttö: (kuva- ja videomainokset): harri.turunen@sekl.fi

Logopaikat: klp@sekl.fi

 

EHDOT:

Kansanlähetyspäivät pyrkii julkaisemaan kaikki hyväksytyt mainokset sovitussa aikataulussa. Kansanlähetyspäivät ei ole vastuussa ilmoituksen julkaisemisen viivästyksestä, mikäli viivästys on aiheutunut ylivoimaisesta esteestä (esim. häiriöstä energiantuotannossa, lakoista, rikkoutuneista laitteista tai muista tuotannollisista tai toiminnallisista syistä). Kansanlähetyspäivät ei ole vastuussa viivästyksestä myöskään, mikäli viivästys johtuu asiakkaan toimista (esim. asiakkaan tai tämän nimeämän kolmannen tahon toimittama aineisto on puutteellinen tai mikäli aineisto on toimitettu myöhässä). Kansanlähetys ei vastaa myöskään mainokseen jääneestä virheestä, joka johtuu asiakkaalta saadusta virheellisestä aineistosta. Kansanlähetyspäivät ei vastaa mainoksen viivästymisen tai virheen takia asiakkaalle aiheutuneista epäsuorista tai välillisistä vahingoista (esim. liikevoiton menetys tai liiketoiminnan häiriintyminen), eikä kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta.

Kansalähetyspäivät voi harkintansa mukaan olla myymättä mainospaikkaa, mikäli mainoksen ostajan arvot ja Kansanlähetyksen arvot ovat ristiriidassa. Mainospaikkojen laskutus tapahtuu yhdessä erässä siten, että kokonaishinta on maksettava laskun eräpäivään mennessä ja ennen tapahtumaa. Kansanlähetyspäivien vastuu mainoksia ja niiden julkaisua koskevista virheistä on aina enintään mainoksesta maksettu hinta.

Lisätiedot:

Kansanlähetyspäivien markkinointi

Markkinointi, Kansanlähetyspäivät

klp.markkinointi@sekl.fi

Share This