Kansanlähetyspäivät on Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen vuosittain järjestämä koko perheen kristillinen kesäjuhla. Seuraavat Kansanlähetyspäivät järjestetään Hausjärven Ryttylässä Kansanlähetyksen lähetyskeskuksella heinäkuun toisena viikonloppuna 7.-9.7.2023. Tänä kesänä Kansanlähetyspäivät järjestetään jo 55. kerran ja tapahtumaan odotetaan tuhansia osallistuja eri puolilta Suomea!

Etsimme nyt tämän vuoden Kansanlähetyspäiville erilaisia myyjiä ja näytteilleasettajia, jotta voimme kesäjuhlien ohjelman lisäksi tarjota osallistujille monipuolisia ja laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä tietoa eri toimijoiden toiminnasta. Tapahtuma on päihteetön.

MYYNTIPAIKAT

Haluaisitko kohdata ihmisiä hengellisillä kesäjuhlilla tuotteidesi ja palveluidesi parissa? Kansanlähetyspäivillä voit edistää myyntiäsi, tehdä tunnetuksi yritystäsi sekä tukea Kansanlähetyspäivien järjestämistä. Järjestämme yrityksille myyntiä varten 3x3m katospaikkoja sähköllä tapahtuma-alueella.

RUOKAPAIKAT

Ruokamyyjät voivat hakea myyntipaikkaa omalle teltalle tai ruokarekalle. Kansanlähetys järjestää tarvittaessa myyntipisteelle sähkövirran valaistusta ja maksupäätteitä varten. Ruokamyynnin osalta sovellamme tapahtumassa lojaalisuusperiaatetta eri tuoteryhmien myynnin suhteen. Emme ota samankaltaisia ruokatuotteita myyntiin useammalle ruokamyyntipisteelle.

ESITTELYPAIKAT

Kiinnostaisiko sinua tulla esittelemään yhdistyksenne toimintaa? Kansanlähetyspäivillä on mahdollisuus kohdata uusia jäseniä sekä yhdistystoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä. Järjestämme yhdistyksille 3x3m esittelypisteitä katoksella ja sähköllä tapahtuma-alueella.

Myynti- ja esittelypaikkoja on rajoitetusti tarjolla. Kansanlähetyspäivät voi harkintansa mukaan olla myymättä tai tarjoamatta myynti- tai esittelypaikkaa, mikäli ostajan arvot ja Kansanlähetyksen arvot ovat ristiriidassa. Kansanlähetyspäivät pidättävät oikeuden järjestää seuraavien tuotteiden: makkara-, lettu-, kahvi-, jäätelö-, popcorn-, metrilaku- ja hattaramyynnin haluamallaan tavalla.

OTA YHTEYTTÄ

Laura Kuusisto
Tapahtumakoordinaattori Kansanlähetyspäivät
laura.kuusisto@sekl.fi
044 447 7830

Ota yhteyttä

Kansanlähetyspäivien markkinointi

Markkinointi, Kansanlähetyspäivät

klp.markkinointi@sekl.fi

Share This