Juhla-alueen kartta
Juhla-alueen kartta. Klikkaa kuva isommaksi (aukeaa uudelle välilehdelle).

 

Pääjuhlapaikka: Lähetyskeskus, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Juhlatoimisto: Sampolan alakerta, Nuorten maailman toimisto, puh. 019 779 20, klp@sekl.fi, avoinna pe klo 15-21, la klo 8.30-21, su klo 8.30-16.30

Junioriohjelma (7-14-vuotiaat): Navetan vintti

Lastenohjelma (3-6-vuotiaat): Juhlasali

Lähetystyön pisteet: Café Ilonkorjuu, Lähetysristeys, Basaari ja Lähetyskellari. Avoinna: pe klo 15-21, la klo 9-21, su klo 9-13. Lisäksi Lähetystyön rekry Lähetysristeyksessä (ruokateltan vieressä) ja Donkin lähetyskarnevaalit (pääjuhla-aluella).

EA- ja lepohuone: Pirttilä (kartan nro 27)

Ensiapupäivystys: Juhla-alueella on SPR:n EA-päivystys 24h. Riihimäen sairaala klo 8-22 Kontiontie 77, Riihimäki, puh 019 758 5600. Hämeenlinnan yöpäivystys klo 22-8, Ahvenistontie 20, Hämeenlinna, puh. 03 629 4500.

Apteekit: Ryttylässä ja lähialueilla. Lisätietoja saa juhlatoimistosta.

Lasten leikkialue: Leikkikenttä ja juhlateltan sivuosa.

Vauvojen hoitotila: Pirttilä- ja ruokala-rakennus.

Vessat: Karttaan merkityillä alueilla. Pyydämme huomioimaan, että juhlakansan käytössä ovat ulkona sijaitsevat WC:t. Päärakennuksen aulan WC:t myös lapsille. Muutoin sisällä olevat WC:t on varattu vastuunkantajille ja talkoolaisille.

Paikoitus: Karttaan merkityillä alueilla.

Pysäköintimaksu: 5€/päivä tai 10€/koko viikonloppu. Pysäköintilippuja myydään paikoitusalueelle sisään ajettaessa. Maksun voi suorittaa käteisen lisäksi pankki- ja luottokortilla. Suosittelemme lähimaksutoimintoa.

Bussikuljetus: Riihimäen matkakeskus <> Riihimäen Teatterihotelli <> Juhla-alue. Juhlabussi Kansanlähetyspäiville lähtee Riihimäen matkakeskuksen tilausajo-laiturista. Bussissa lukee ”Kansanlähetyspäivät”. Kuljetus juhla-alueen suuntaan on ilmainen, muutoin 5€/matka tai 10€/koko viikonlopun bussipassi. Lippuja myydään juhlatoimistossa, niitä ei voi ostaa kuljettajalta. Aikataulut täältä.

Majoitus: Katso eri vaihtoehdot täältä.

Ruokailu: Tarjolla on vaihtoehtoja eri ruokatoimittajilta. Ruokailu maksetaan myyntipisteellä ja syömään voi mennä ruokailutelttaan. Lisätietoja täältä.

Rukousaamiainen: Aamupala on katettuna Puimalassa lauantaina ja sunnuntaina klo 7.30-8.45. Rukousta ja musiikkia on aamupalan yhteydessä klo 8 alkaen. Aamupala: 5€.

Café Wanha Pumppaamo: Wanha Pumppaamo on viihtyisä piknik-alue. Vanha pumppurakennus toimii nykyisin kioskina. Myymme jäätelöä, virvokkeita, kahvia ja muita herkkuja. Tervetuloa viihtymään! P.S. Omien eväiden syönti alueella on sallittu!

Puimala: Aamupalan lisäksi on tarjolla kahvia, teetä, suolaisia, jäätelöä, virvokkeita sekä muita herkkuja. Olemme avoinna myöhäisiltaan perjantaina ja lauantaina. Puimalassa järjestetään Kansanlähetyspäivillä paljon erilaista ohjelmaa.

Café Ilonkorjuu -lähetyskahvila: Tule tapaamaan lähetystyöntekijöitä kahvikupin äärellä! Tarjolla pientä suolaista, kahvia, teetä, jäätelöä, virvokkeita ja muita herkkuja. Kahvila sijaitsee Mönösessä, Uuden Tien kirjamyyntiteltan lähellä.

Lettukahvila: Myynnissä herkullisia lettuja ja hyvää kahvia sekä muita herkkuja. Yhteistyössä: Etelä-Savon Kansanlähetys.

Lataamo: Tervetuloa lataamaan kännykkäsi ja itsesi! Tarjolla on lettuja, maukasta makkaraa ja jäätelöä kahvin kera. Yhteistyössä: Päijät-Hämeen Kansanlähetys.

Donkin Lähetyskarnevaalit: Hattaraa, popcornia ja metrilakuja.

Makkaragrillit ja popcorn: Juhla-alueella on useampi myyntipiste. Tervetuloa herkuttelemaan!

Keskusteluapu ja rukouspalvelu: Keskusteluapuun ja sielunhoitoon voi varta ajan Retkiksessä. Rukouspalvelu on järjestettynä merkityissä tilaisuuksissa.

Matkatavarat: Juhlatoimisto, Sampolan alakerta, maksu 1€/laukku.

Kirja- ja musiikkimyynti: Uuden Tien teltta, Mönösen edessä.

Nettilähetykset: Juhlaohjelmaa voi seurata myös suorina, kuvallisina lähetyksinä. Katso lisätiedot täältä.

Radiointi: Radio Dei lähettää ohjelmaan merkityt tilaisuudet kuuluvuusalueellaan pääosin suorina. Juhla-alueella toimii myös juhlaradio, joka välittää ohjelmat suorina päivien aikana taajuudella: 89,90 MHz Lisätietoa radioinnista täältä.

Äänitteet: Tapahtuman raamattuopetuksia ja puheita voi ostaa CD-/MP3-tallenteena. Tilaukset juhla-alueella tarjolla olevilla lomakkeilla tai täältä.

Geokätköt: Juhla-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä on useampikin geokätkö. Onnea etsintään!

Media: Kuvia, puheita ja tiedotteita on ladattavissa täältä. Palvelemme tiedotusvälineiden edustajia ennen juhlia sekä juhlien ajan. Otathan yhteyttä: viestintäpäällikkö Anne Lepikko, puh 050 349 1481, anne.lepikko@sekl.fi. Tervetuloa paikan päälle!

Palaute: Annathan meille palautetta Kansanlähetyspäivistä joko täällä, tai paperilla juhla-alueella. Kiitos!

 

Ensi vuonna, jos Luoja suo, vietämme jälleen Kansanlähetyspäiviä Ryttylässä 2.-4.7.2021. Merkkaathan tämän jo kalenteriisi.

Share This