Kansanlähetyspäivien kisakatsomot

Tänä kesänä Kansanlähetyspäiviä voi seurata kisakatsomoissa ympäri Suomea! Haastamme pienryhmät ja Kansanlähetyspiirit järjestämään paikallisia kisakatsomoita. Huomioithan paikalliset voimassa olevat kokoontumisrajoitukset järjestäessäsi kisakatsomon.

Kisakatsomoita raamattu- ja lähetyspiireissä sekä vastaavissa pienryhmissä

Onko teillä raamattu-, lähetys- tai rukouspiiri, osallistutko kenties yhdessä muiden kanssa soluun? Erilaiset pienryhmät voivat perustaa oman Kansanlähetyspäivien kisakatsomon. Pienessä ja turvallisessa ryhmässä on ilo osallistua Kansanlähetyspäivien ohjelmaan netin välityksellä. Samalla voitte jakaa ajatuksia sekä kokemuksia. Kenties innostutte paistamaan lettuja, makkaraa ja popcornia? Mikäs sen mukavampaa kuin olla kupposen kuumaa kanssa ja hörppäistä hieman limua, samalla kun seuraa laadukasta ohjelmaa?

 

Paikallisille lähetyskodeille ja muihin Kansanlähetyspiirien toimipisteisiin on myös suunnitelmissa järjestää kisakatsomoita

Kansanlähetyspiireissä ympäri Suomea on suunnitteilla paikallisia kisakatsomoita. Kokoontumisrajoitusten puitteissa haluamme rohkaista näitä kisakatsomoita. Osallistu vain terveenä ja huolehdithan omalta osaltasi hygieniaturvallisuudesta. Lisätietoja kisakatsomoita järjestävistä Kansanlähetyspiireistä tulossa tähän piakkoin.

 

Tapahtumajärjestäjä toimittaa ilmaisen tarvikepaketin rekisteröityneille kisakatsomoille

Kansanlähetyspäivien tiimi auttaa kisakatsomoiden järjestämisessä. Olemme koonneet tarvikepaketin, jonka haluamme lähettää ilmaiseksi jokaiselle kisakatsomolle. Paketti sisältää pienen lahjan kisakatsomon isännälle / emännälle, pientä herkkua, Kustannus Oy Uuden Tien sekä Kansanlähetysopiston lahjat jotka voi arpoa osallistujien kesken sekä hieman painomateriaalia.

 

Ilmoittautumiset

Ilmoita Kisakatsomo tällä lomakkeella.

Lisätietoja kisakatsomoista antaa Kansanlähetyspäivien tapahtumakoordinaattori Salla Pulliainen 044 447 7830 etunimi.sukunimi@sekl.fi

Yhteyshenkilöt

Pulliainen Salla

tapahtumakoordinaattori SEKL, Kansanlähetyspäivät

salla.pulliainen@sekl.fi

044 447 7830

Share This