Kansanlähetyspäivien kisakatsomot

Etkö pääse paikan päälle Kansanlähetyspäiville? Järjestä kisakatsomo ja kutsu ystäväsi mukaan. Esimerkiksi pienryhmät ja Kansanlähetyspiirit voivat järjestää paikallisia kisakatsomoita.

Katso järjestettävät Kisakatsomot sivun loppuosassa.

 

Kisakatsomoita raamattu- ja lähetyspiireissä sekä vastaavissa pienryhmissä

Onko teillä raamattu-, lähetys- tai rukouspiiri, osallistutko kenties yhdessä muiden kanssa soluun? Erilaiset pienryhmät voivat perustaa oman Kansanlähetyspäivien kisakatsomon. Pienessä ja turvallisessa ryhmässä on ilo osallistua Kansanlähetyspäivien ohjelmaan netin välityksellä. Samalla voitte jakaa ajatuksia sekä kokemuksia. Kenties innostutte paistamaan lettuja, makkaraa ja popcornia? Mikäs sen mukavampaa kuin olla kupposen kuumaa kanssa ja hörppäistä hieman limua, samalla kun seuraa laadukasta ohjelmaa?

 

Paikallisille lähetyskodeille ja muihin Kansanlähetyspiirien toimipisteisiin on myös suunnitelmissa järjestää kisakatsomoita

Kansanlähetyspiireissä ympäri Suomea on suunnitteilla paikallisia kisakatsomoita. Kokoontumisrajoitusten puitteissa haluamme rohkaista näitä kisakatsomoita. Osallistu vain terveenä ja huolehdithan omalta osaltasi hygieniaturvallisuudesta. Lisätietoja kisakatsomoita järjestävistä Kansanlähetyspiireistä tulossa tähän piakkoin.

 

Tapahtumajärjestäjä toimittaa ilmaisen tarvikepaketin rekisteröityneille kisakatsomoille

Kansanlähetyspäivien tiimi auttaa kisakatsomoiden järjestämisessä. Olemme koonneet tarvikepaketin, jonka haluamme lähettää ilmaiseksi jokaiselle kisakatsomolle. Paketti sisältää pienen lahjan kisakatsomon isännälle / emännälle, pientä herkkua, Kustannus Oy Uuden Tien sekä Kansanlähetysopiston lahjat jotka voi arpoa osallistujien kesken sekä hieman painomateriaalia.

 

Ilmoittautumiset

Ilmoita kisakatsomosi tässä!
(Kisakatsomoiden ilmoittautuminen tulossa lähempänä tapahtumaa)

 

Kisakatsomot

Listaa päivitetään sitä mukaa kun uusia kisakatsomoita ilmoittautuu.

Lisätiedot:

Kansanlähetyspäivät

Kansanlähetyksen kesäjuhla

klp@sekl.fi

019 779 20

Share This