Ajankohtaisia rukousaiheita:

  • Kansanlähetyspäiven 2022 valmistelut ovat kiivaimmillaan. Rukoilemme terveyttä, johdatusta ja viisautta kaikille, jotka valmistelevat tapahtumaa ja valmistautuvat ohjelmiin.
  • Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaarin, Raamattukesän osallistujille ja opettajille yhä syvenevää Jumalan rakkauden ja armon avautumista Roomalaiskirjeen lukujen äärellä.
  • Kansanlähetyspäivien ulkomaiset vieraat: Koben teologisen seminaarin rehtori Shinzi Ishizaki Japanista sekä Netiwah-keskuksen johtaja Joel Goldberg Israelista. He puhuvat lauantaina 2.7 kello 10.30 kanavalla Lähetystyö tänään. Goldberg puhuu lisäksi kello 14.15 Israel-kanavalla Juha Koivulahden, Hanna Lindbergin ja Lauri Palmun kanssa. Goldberg on mukana myös kello 16.00 lähettien matkaan siunaamistilaisuudessa. Sunnuntaina kello 9.00 Shinzi Ishizakin raamattuopetuksen aiheena on Tuleva kotimme. Rukoilemme heille antoisaa aikaa Suomessa ja rikastuttavia kohtaamisia.
  • Kansanlähetyspäivillä musiikkia esittävät Nuorten Maailman big band Mikko Nikulan johdolla, EtCetera, lauluyhtye Rajaton, Sami Asp, Jukka Leppilampi &Armon combo, Muskaritädit, Miriam, Park 7. Sunnuntaina 3.7. kello 13.00 taikuri Miika Korkatti kertoo uskosta taikatemppujen lomassa. Rukoilemme, että Kansanlähetyspäivien musiikkitilaisuuksiin ja Korkattia katsomaan tulisi paljon sellaisiakin ihmisiä, jotka ehkä muuten eivät hengellisille kesäjuhlille saapuisi.
  • Pyydämme, että tieto Kansanlähetyspäivien ohjelmasta tavoittaisi kaikki asiasta kiinnostuneet ja että ystävät toisivat ystäviään mukana Lähetyskeskukseen.
  • Vapaaehtoisia vastuunkantajia eri tehtäviin. Rukoilemme, että talkooleirit antaisivat osallistujille hyvää mieltä ja virkistymistä.
  • Virkistäviä ja rohkaisevia päiviä jokaiselle, joka tulee paikan päälle Lähetyskeskukseen tai osallistuu netin tai radion kautta. Rukoilemme, että hyvän Jumalan siunaus seuraisi jokaista, olipa hän kuulijana, katsojana tai toteuttajana.

Lisätietoja: klp@sekl.fi

Lisätiedot:

Kansanlähetyspäivät

Kansanlähetyksen kesäjuhla

klp@sekl.fi

019 779 20

Share This