Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat olennaisessa osassa suurten hengellisten kesäjuhlien onnistumisessa. Tekijöitä tarvitaan kaikkeen mahdolliseen kahvinkeitosta kolehdinkeruuseen ja järjestyksenvalvontaan sekä liikenteenohjaukseen. Talkooviikonlopun aikana pääset työvuorojesi ohessa kuulemaan Kansanlähetyspäivien hyvää opetusta. Jos pääset mukaan pidemmäksi aikaa, voit tulla mukaan talkooviikolle ja purkuleirille.

Valitse ilmoittautumislomakkeelta sinua kiinnostava vapaaehtoistehtävä ja ilmoittaudu mukaan. Jos sinulla on kysyttävää, soita meille tai lähetä sähköpostia. Sivun alaosassa lisätietoja talkootehtävistä.

Talkooleiri

ilmoittautuminen talkooleirille
talkooleirien ohjelma

Kansanlähetyspäivät

ilmoittautuminen tapahtumatalkoisiin
ilmoittautuminen turvatalkoisiin

Purkuleiri

ilmoittautuminen purkuleirille
talkooleirien ohjelma

 

Lasten- ja junnuohjelman talkoot
Lastenohjelma 4-7-vuotiaille lapsille päärakennuksessa. Talkoolaiset auttavat lastenhoidossa sekä valvonnassa.
Junnuohjelmassa n. 7-14 vuotiaille talkoolaiset auttavat esimerkiksi puuhapisteillä sekä junnujen kanavissa.

Keskusteluapu ja rukouspalvelu
Järjestämme keskusteluapua sekä rukouspalvelua tilaisuuksissa. Sielunhoito sekä keskusteluaputehtävässä toivomme aiempaa kokemusta tai esimerkiksi sielunhoitoterapeutin tutkintoa. Rukouspalvelussa nimensä mukaan tarjoamme juhlavieraille mahdollisuuden tulla palveltavaksi rukouksen äärellä.
Huom: Tätä tehtävää varten tarvitset Kansanlähetyksen työntekijän suosituksen.

Keittiö
Talkooväen ruokalassa tarvitaan avuksi talkoolaisia. Tehtäviin kuuluu mm. astioiden huuhtelua, asettelua astianpesukoneeseen sekä puhtaiden viemistä ruokalan linjastolle. Keittiöhenkilökunta opastaa tehtävissä. Lisäksi ruokalaan tarvitaan ruokalippujen ja -rannekkeiden tarkastajia.

Siivous
Siivoustehtäviin kuuluu alueen ulko- ja sisätilojen siistiminen. Lähetyskeskuksen siistijät opastavat tehtävissä.

Juhlatoimisto
Juhlatoimiston tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten ilippujen myynti (bussiliput, koulumajoitusliput, telttapaikat, asuntoauto- ja vaunupaikkojen rahastus…), juhlaoppaiden jako sekä auttaminen juhlavieraiden kysymyksissä.

Kahvilat
Kahviloissa on kahvinkeitto- ja myyntitehtävien lisäksi puuronkeittoa ja kahvilaroudarille roudausta. Kahviloita on eri paikoissa ympäri juhla-aluetta, joten tarvitsemme paljon talkoolaisia näihin tehtäviin.

Turvatehtävät
Järjestyksenvalvonnassa pidetään huolta tapahtuman turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Järjestyksenvalvojilla tulee olla voimassaoleva jv-kortti.
Liikenteenohjauksessa pidetään huolta sujuvasta sekä turvallisesta pysäköinnistä juhla-alueen pysäköintialueilla.
Ensiavun järjestää Suomen Punainen Risti. Jos haluat ensiaputalkoisiin, sinulla tulisi olla SPR:n oma päivystäjäkoulutus. Ole yhteydessä meihin ja ohjaamme ilmoittautumisesi SPR:n yhteyshenkilölle.

Tekniikka
Tekniikkatehtäviin kuuluu esimerkiksi ääni-ja valotekniikka, projisointi sekä suoratoiston eli striimin tuottaminen. Kysy lisää: Harri Turunen harri.turunen@sekl.fi

Majoitusvalvonta ja telttavahti
Majoitusvalvontaan tarvitsemme talkoolaisia Ryttylän koululle päivystämään sekä päivällä että yöllä. Pidämme paloturvallisuussyistä kirjaa siitä, keitä koululla on sisällä.
Tarvitsemme telttavahtia päätelttaan torstai-sunnuntai -öiksi. Telttavahti on yön ajan pääteltassa ja ilmoittaa järjestyksenvalvojille, mikäli sinne tulisi asiaankuulumattomia henkilöitä.

Parkkilippujen myynti
Juhlavieraiden saapuessa toivomme jokaisen saavan henkilökohtaisen tervetulotoivotuksen ja parkkilippujen myynnin hoituvan sujuvasti. Tässä talkootehtävässä kaivataan palveluhenkistä ja iloista asennetta. Opastamme myyntilaitteen käyttöön.

Äänitteiden myynti
Kesäjuhlan eri tilaisuuksia taltioidaan myös äänitteille joita juhlavieraiden on mahdollisuus ostaa kotiinviemiseksi. Haluaisitko olla auttamassa äänitteiden myynnissä?

Roudaus sekä logistiikka
Ison tapahtuman kulisseissa tapahtuu paljon roudausta ja logistiikkaa. Roudaamisessa fyysinen tekeminen korostuu. Logistiikan käytössä on kuljetuskalustoa maitokärrystä pakettiautoon ja aina kiinteistötraktoreihin asti.

Muut tehtävät
Kansanlähetyspäivillä on myös muita tehtäviä. Jos jokin tietty tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva paikka!

 

Lisätietoja

Salla Leppänen
Tapahtumakoordinaattori
044 447 7830, salla.leppanen@sekl.fi ja klp@sekl.fi

Ota yhteyttä

Leppänen Salla

tapahtumakoordinaattori SEKL, Kansanlähetyspäivät

salla.leppanen@sekl.fi

044 447 7830

Share This