Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat olennaisessa osassa suurten hengellisten kesäjuhlien onnistumisessa. Tekijöitä tarvitaan kaikkeen mahdolliseen kahvinkeitosta kolehdinkeruuseen ja järjestyksenvalvontaan sekä liikenteenohjaukseen. Talkooviikonlopun aikana pääset työvuorojesi ohessa kuulemaan Kansanlähetyspäivien hyvää opetusta. Jos pääset mukaan pidemmäksi aikaa, voit tulla mukaan talkooviikolle ja purkuleirille.

Voit valita ilmoittautumislomakkeelta sinua kiinnostavan vapaaehtoistehtävän ja ilmoittautua mukaan. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Sivun alaosasta löytyy lisätietoja talkootehtävistä.

Talkooleiri

ilmoittautuminen talkooleirille

talkooleirien ohjelma

Kansanlähetyspäivät

ilmoittautuminen tapahtumatalkoisiin

ilmoittautuminen turvatalkoisiin

Purkuleiri

ilmoittautuminen purkuleirille

talkooleirien ohjelma

Lasten- ja junnuohjelman talkoot

Lastenohjelma järjestetään 4-7-vuotiaille lapsille päärakennuksessa. Talkoolaisia tarvitaan hoitamaan lapsia ja valvomaan, että kaikki menee sujuvasti.
Junnuohjelmassa talkoolaiset auttavat esimerkiksi puuhapisteillä ja junnujen kanavissa.

Keskusteluapu ja rukouspalvelu

Järjestämme alueella keskusteluapua sekä rukouspalvelua eri tilaisuuksissa. Sielunhoito/keskusteluaputehtävässä tulisi olla tehtävästä aiempaa kokemusta tai esimerkiksi sielunhoitoterapeutin tutkinto. Rukouspalvelu on lyhyempää apua pääteltan tilaisuuksien yhteydessä.

Huom: Tätä tehtävää varten tarvitset Kansanlähetyksen työntekijän suosituksen.

Keittiö

Talkooväen ruokalassa tarvitaan keittiöhenkilökunnan avuksi talkoolaisia tiskaukseen. Tehtäviin kuuluu astioiden huuhtelu ja asettelu astianpesukoneeseen sekä puhtaiden vieminen ruokalan linjastolle. Keittiöhenkilökunta opastaa tarvittaessä tehtävissä. Lisäksi ruokalaan tarvitaan ruokarannekkeiden valvojia.

Siivous

Siivoustehtäviin kuuluu alueen ulko- ja sisätilojen siistinä pitäminen. Lähetyskeskuksen siistijät opastavat tehtävissä.

Juhlatoimisto

Juhlatoimiston tehtäviin kuuluu esimerkiksi bussi- ja parkkilippujen myynti, juhlaoppaiden jakaminen ja auttaminen kaikissa juhlavieraiden kysymyksissä.

Kahvilat

Kahviloissa on roudaus-, kahvinkeitto-, puuronkeitto- ja myyntitehtäviä. Kahviloita on monessa eri paikassa ympäri juhla-aluetta, joten tarvitsemme paljon talkoolaisia näihin tehtäviin.

Turvatehtävät

Järjestyksenvalvonnassa pidetään huolta tapahtuman turvallisuudesta. Järjestyksenvalvojilla tulee olla voimassaoleva jv-kortti.
Liikenteenohjauksessa pidetään huolta sujuvasta ja turvallisesta pysäköinnistä juhla-alueella.
Ensiavun järjestää Suomen Punainen Risti. Jos haluat ensiaputalkoisiin, sinulla tulisi olla SPR:n oma päivystäjäkoulutus. Jos haluat ensiaputalkoisiin, olethan yhteydessä meihin ja ohjaamme ilmoittautumisesi SPR:n yhteyshenkilölle.

Tekniikka

Tekniikkatehtäviin kuuluu esimerkiksi ääni-ja valotekniikka sekä projisointi.

Majoitusvalvonta ja telttavahti

Majoitusvalvontaan tarvitaan talkoolaisia Ryttylän koululle päivystämään sekä päivällä että yöllä. Pidämme paloturvallisuussyistä kirjaa siitä, keitä koululla on sisällä.
Tarvitsemme telttavahtia päätelttaan ke-su -öiksi. Telttavahti on yön ajan pääteltassa ja ilmoittaa järjestyksenvalvojille, mikäli sinne tulisi ylimääräisiä henkilöitä.

Muut tehtävät

Kansanlähetyspäivillä on myös muita tehtäviä, esimerkiksi parkkilippujen ja äänitteiden myyntiä, roudausta sekä logistiikkaa. Jos jokin tietty tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva paikka!

Lisätietoja

Salla Pulliainen
Tapahtumakoordinaattori
044 447 7830, salla.pulliainen@sekl.fi ja klp@sekl.fi

Ota yhteyttä

Pulliainen Salla

tapahtumakoordinaattori SEKL, Kansanlähetyspäivät

salla.pulliainen@sekl.fi

044 447 7830

Share This