Kansanlähetyspäivillä on useita tehtäviä, jotka toteutetaan pääasiassa vapaaehtoisten voimin eri tiimeissä. Vapaaehtoiset mahdollistavat mm. kahvilatoiminnan, liikenteenohjauksen sekä ennen kaikkea vieraiden viihtyvyyden päivillä.

Tulevan kesän Kansanlähetyspäivien talkoohaku on nyt käynnissä! Tutustu tehtäviin ja löydä oma tapasi osallistua Kansanlähetyspäivien toteuttamiseen! Ilmoittaudu tästä!

Tehtävät eivät vaadi aikaisempaa kokemusta ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä! Jokaiseen tehtävään annetaan erillinen opastus ja hommia tehdään pääasiassa pareittain tai yhdessä.

Kansanlähetyspäivillä järjestämme jokaiselle vähintään 6 h/päivä (voidaan jakaa 2-3 h vuoroihin) työpanoksen tekevälle vapaaehtoiselle talkoopaidan, ruuat (aamiainen, yksi lämmin ruoka sekä iltapala) sekä majoituksen ilmaiseksi.

Vapaaehtoisena voit kuitenkin toimia myös lyhyemmän ajan. Myös tänä vuonna päivien aikana on mahdollisuus osallistua tuntitalkoisiin paikanpäällä.

Lämpimästi tervetuloa tekemään koko perheen kesäjuhlaa yhdessä!


MUISTA MYÖS

3.-7.7.2023 TALKOOLEIRI
Kansanlähetyspäivien alla pidettävällä talkooleirillä kunnostamme juhlapaikan valmiiksi kesäjuhlaa varten. Ohjelmassa on juhlateltan pystytys, eri tilojen kuntoon laittoa, opasteiden paikalleen asettamista, somistamista, siivoamista… Monenlaista askaretta. Osa tehtävistä on fyysisempiä kuin toiset. Jokaiselle jolla on palveluintoa löytyy varmasti tekemistä. Tarjoamme talkoolaisille ruokailut ja majoituksen. Ohjelmassa on myös rukousta, yhteyttä sekä hyvää yhteishenkeä. Saunat lämpenevät useampanakin iltana talkoolaisille. Talkooleirille voi osallistua myös koko perheenä.

Ohjelma Talkooleirille
Lasten- ja juniorien ohjelma (3-12 v.) Talkooleirillä
Ilmoittautuminen Talkooleirille

9.-11./12.7.2023 PURKULEIRI
Purkuleirin aikana puramme Kansanlähetyspäivien rakenteet ja siistimme tapahtuma-alueen kesäjuhlien jäljiltä. Purkuleiri aloitetaan välittömästi juhlaohjelman päätyttyä juhlateltan tyhjentämisellä sekä purkamisella. Sunnuntaina teltan purun päätteeksi vietämme grillijuhlia yhdessä talkoolaisten, vastuunkantajien sekä Kansanlähetyksen työntekijöiden kesken. Saunat ovat lämpimänä iltaisin. Talkooleiri päättyy viimeistään keskiviikkona 12.7. päiväkahviin. Saatamme lopettaa myös aikaisemmin, mikäli tehtävät tulevat valmiiksi. Tarjoamme purkuleirille osallistuville ruokailut sekä majoituksen.

Ohjelma Purkuleirille
Ilmoittautuminen Purkuleirille


LISÄTIEDOT:

Kansanlähetyspäivien talkoot
Laura Kuusisto
Tapahtumakoordinaattori
044 447 7830 laura.kuusisto@sekl.fi

Lisätietoja

Kuusisto Laura

tapahtumakoordinaattori SEKL, Kansanlähetyspäivät

laura.kuusisto@sekl.fi

044 447 7830

Share This