Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat olennaisessa osassa suurten hengellisten kesäjuhlien onnistumisessa. Tekijöitä tarvitaan kaikkeen mahdolliseen kahvinkeitosta kolehdinkeruuseen ja järjestyksenvalvontaan sekä liikenteenohjaukseen. Talkootehtävissä toimii noin 300 eri henkilöä viikonlopun aikana. Talkooviikonlopun aikana pääset työvuorojesi ohessa kuulemaan Kansanlähetyspäivien hyvää opetusta. Jos pääset mukaan pidemmäksi aikaa, voit tulla mukaan talkooviikolle ja purkuleirille.

Tarjoamme talkoolaisille 6 tunnin päivittäisestä työpanoksesta ruokailut, majoituksen sekä juhlapaidan (1 kpl/talkoolainen).

Tutustu eri talkootehtäviin tarkemmin
Ilmoittautuminen tapahtumatalkoisiin
Ilmoittautuminen turvatalkoisiin

Tutustu myös:
Tuntitalkoot
Tiimivetäjäksi Kansanlähetyspäiville

 


MUUT TALKOOTEHTÄVÄT:

3.-7.7.2023 Talkooleiri
Kansanlähetyspäivien alla pidettävällä talkooleirillä kunnostamme juhlapaikan valmiiksi kesäjuhlaa varten. Ohjelmassa on juhlateltan pystytys, eri tilojen kuntoon laittoa, opasteiden paikalleen asettamista, somistamista, siivoamista… Monenlaista askaretta. Osa tehtävistä on fyysisempiä kuin toiset. Jokaiselle jolla on palveluintoa löytyy varmasti tekemistä. Tarjoamme talkoolaisille ruokailut ja majoituksen. Ohjelmassa on myös rukousta, yhteyttä sekä hyvää yhteishenkeä. Saunat lämpenevät useampanakin iltana talkoolaisille. Talkooleirille voi osallistua myös koko perheenä. Lue lisää: Lasten- ja juniorien ohjelma (3-12 v.) Talkooleirillä

Ohjelma Talkooleirille
Ilmoittautuminen Talkooleirille

9.-11./12.7.2023 Purkuleiri
Purkuleirin aikana puramme Kansanlähetyspäivien rakenteet ja siistimme tapahtuma-alueen kesäjuhlien jäljiltä. Purkuleiri aloitetaan välittömästi juhlaohjelman päätyttyä juhlateltan tyhjentämisellä sekä purkamisella. Sunnuntaina teltan purun päätteeksi vietämme grillijuhlia yhdessä talkoolaisten, vastuunkantajien sekä Kansanlähetyksen työntekijöiden kesken. Saunat ovat lämpimänä iltaisin. Talkooleiri päättyy viimeistään keskiviikkona 12.7. päiväkahviin. Saatamme lopettaa myös aikaisemmin, mikäli tehtävät tulevat valmiiksi. Tarjoamme purkuleirille osallistuville ruokailut sekä majoituksen.
Ohjelma Purkuleirille
Ilmoittautuminen Purkuleirille


LISÄTIEDOT:

Kansanlähetyspäivien talkoot
Salla Leppänen
Tapahtumakoordinaattori
044 447 7830 salla.leppanen@sekl.fi

Share This