KAHVILATIIMI
Kansanlähetyspäivien aikana alueella on useita kahviloita tarjoamassa kahvilaherkkujen lisäksi virkistäviä hetkiä vieraille. Alueen kahvilat toimivat täysin vapaaehtoisvoimin ja siksi kahvilatiimi on Kansanlähetyspäivien isoin tiimi ja etsimme siihen paljon vapaaehtoisia.

Kahvilatiimissä on työvuoron aikana tarjolla monipuolisia tehtäviä, kuten kahvinkeittoa, kahvilatuotteiden valmisteluja myyntiä varten, siivousta sekä tietysti asiakaspalvelua. Lisäksi etsimme muutamia vapaaehtoisia kahvilatiimiin, jotka voivat myös auttaa myös myyntituotteiden kantamisessa varastoista kahviloihin.

Kahvilatiimiin on helppo tulla jokaisen mukaan, vaikka myös ilman aiempaa kokemusta. Kahviloista saadut tuotot ohjataan Kansanlähetyksen työn tukemiseen Suomessa ja maailmalla. Jos asiakaspalvelu on siis sinulla lähellä sydäntä ja haluat tehdä samalla hyvää, on silloin kahvilatiimi sinun paikkasi!

TURVATIIMI
Kansanlähetyspäivien turvallisuudesta vastaa turvatiimi. Turvatiimiin kuuluvat järjestyksenvalvojat, ensiapupäivystäjät sekä aluevalvojat. Järjestyksenvalvonnassa pidetään huolta tapahtuman turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä.

Järjestyksenvalvojiksi haemme ensisijaisesti järjestyksenvalvojakortillisia henkilöitä. Päivien aikana majoitusta järjestetään Ryttylän koululla, jonka vuoksi etsimme aluevalvojia varmistamaan, että tiloissa ei oleskele ulkopuolisia henkilöitä. Lisäksi paloturvallisuussyitä koululla pidetään kirjaa, keitä tiloissa on sisällä. Koulun majoitusvalvonnan lisäksi osa aluevalvojista toimii Lähetyskeskuksella sijaitsevan pääteltan valvontavuoroissa yöaikaan.

Turvatiimiin toivomme, että hakevat mukaan ensisijaisesti vapaaehtoiset, jotka voivat sitoutua tehtävään koko viikonlopuksi. Turvatiimin jäsenet työskentelevät alueella ympäri vuorokauden kolmessa eri vuorossa (aamu-, päivä-, ja yövuoro).

TOIMISTOTIIMI
Kansanlähetyspäivien monien toimintojen sujuvuutta varmistaa toimistotiimi, johon kuuluvat juhlatoimiston, talkootoimiston sekä viestintätoimiston väki. Toimistoihin etsitään organisointitaitoisia asiakaspalvelun ystäviä. Viestintätoimistossa tehtävät vaativat myös jonkin verran tietokoneen hallintaa. Myös kirjoitus- ja valokuvaustaito on tässä tiimissä vain plussaa.

SIIVOUSTIIMI
Siivoustiimiin etsitään reippaita sekä puhtaasta alueesta ja tiloista nauttivia henkilöitä. Tiimi pitää huolta alueen ulko- ja sisätilojen
järjestyksestä sekä puhtaudesta, jotta jokainen vieras voi hyvin ja viihtyy päivillä. Siivoustiimiin etsimme myös vapaaehtoisia työskentelemään talkooväen ruokalassa tiskivuoroissa. Siivoustiimissä työsi jälki taatusti näkyy.

LIIKENNETIIMI
Liikennetiimiin etsitään palveluhenkisiä vapaaehtoisia huolehtimaan sujuvasta sekä turvallisesta pysäköinnistä juhla-alueelle.
Pysäköinti alueella on maksullista ja liikennetiimin vapaaehtoiset huolehtivat myös parkkilippujen rahastuksesta. Tähän tehtävään vaatimuksena on riittävä liikennetuntemus, joka edellyttää, että liikenteenohjaajalla on oma ajokortti.

TEKNIIKKATIIMI
Kansanlähetyspäivien tekniikasta vastaa tekniikkatiimi. Tekniikantiimissä tehtävät ovat
• ääni- ja valotekniikka
• projisointi
• suoratoisto.
Tehtäviin saa hyvän perehdytyksen ja opastuksen koko Kansanlähetyspäivien ajan.

LOGISTIIKKATIIMI
Tapahtuman onnistumisen kannalta logistiikkatiimi on keskeisessä osassa, sillä tapahtuman aikana on paljon tavaroiden sekä myös mahdollisten henkilöiden kuljettamista eri paikkoihin. Tehtävät logistiikkatiimissä voivat olla paikoin fyysisesti hyvinkin raskaita, mutta tässä on ehdottomasti tiimi, josta kesällä ei tule huumori eikä vaihtuvat maisemat puuttumaan! Logistiikkatiimin käytössä on erilaista kuljetuskalustoa maitokärrystä, pakettiautoon ja aina kiinteistötraktoreihin asti. Mainitsenhan ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on voimassa olevia ajolupia.

LASTENTIIMI
Tässä tiimissä tulet taatusti kokemaan paljon iloa ja ikimuistoisia hetkiä! Kansanlähetyspäivät on koko perheen yhteinen kesäjuhla ja etsimme innostuneita ja vastuuntuntoisia vapaaehtoisia lasten- ja junioriohjelmaan.

Päivien aikana järjestetään lastenohjelmaa 4–7-vuotiaille lapsille päärakennuksessa sekä junnuohjelmaa 7–14-vuotiaille lapsille Navetan vintillä. Lisäksi etsimme vapaaehtoisia ulkoleikkialueelle, jossa sijaitsee lapsille tarkoitettu pomppulinna. Päivien aikana aluella kiertelee myös Donkkitiimi, joka ilahduttaa vieraita.

Lastentiimissä autat lastenhoidossa, valvonnassa sekä puuhapisteillä. Donkkitiimissä pääset pukeutumaan Donkiksi sekä myyntitehtäviin. Tässä on taatusti tiimi, josta löytyy kesän parhaimmat leikit ja pelit. Anna aikaa ilolle lastenohjelmatiimissä.

RUKOUSTIIMI
Rukoustiimin tehtäviä varten tarvitset Kansanlähetyksen työntekijän suosituksen (kysy lisää tapahtumakoordinaattorilta). Rukouksessa mukana oleminen on jokaisen kristityn ilo ja etuoikeus, tervetuloa rukoustiimiin!

• RUKOUSKANTAJAT: Rukouskantajaksi etsitään vapaaehtoisia, jotka voivat kantaa Kansanlähetyspäiviä rukouksissaan. Tätä tehtävää voit tehdä myös etänä! Rukouskantajille on perustettu oma WhatsApp ryhmä, johon jaetaan säännöllisesti rukousaiheita Kansanlähetyspäivien puolesta.

• RUKOUSPALVELIJAT: Päivillä järjestetään useissa tilaisuuksissa rukouspalvelua.Rukouspalvelussa kannetaan rukousaiheita yhdessä toisen ihmisen kanssa matalalla kynnyksellä. Päivien aikana rukouspalvelijat myös kiertävät alueella ja rukoilevat yhdessä vastaantulevien kanssa.

• SIELUNHOITAJAT: Alueella päivystävät myös erillisessä tilassa sielunhoitajia, jotka toimivat kuuntelijoina ja keskustelukumppaneina. Sielunhoito on auttavaa keskustelua, jossa sielunhoitajan kanssa voi jutella mieltä painavista asioista. Tässä tehtävässä toivomme, että vapaaehtoisella on jo aiempaa kokemusta tai esimerkiksi koulutus tehtävään.

ILMOITTAUDU TIIMEIHIN
ILMOITTAUDU TURVATIIMIIN

 

ETKÖ LÖYTÄNYT MIELEISTÄSI TIIMIÄ LISTALTA?
Ota yhteyttä Kansanlähetyspäivien tapahtumakoordinaattoriin ja kerro omasta osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi.

Lisätietoja

Kuusisto Laura

tapahtumakoordinaattori SEKL, Kansanlähetyspäivät

laura.kuusisto@sekl.fi

044 447 7830

Share This