JUHLAPAITA

  • ALENNUSRYHMÄT *

    Jos kuulut johonkin yllä olevista alennusryhmistä, saat 10 euron alennuksen tuotteesta siirtyessäsi ostoskoriin.

Tuotetunnus (SKU): 8000-1 Osasto:

Kuvaus

Kansanlähetyspäivien juhlapaita on saanut uudistetun ilmeen ja nyt ensimmäistä kertaa se on myös etukäteen kaikkien tilattavissa Puodissa. Paita symboloi Kansanlähetyspäiville yhteen kokoontuvaa joukkoa ja värimaailma puolestaan ilmentää Kansanlähetyspäivien iloa sekä riemua. Paita on myynnissä rajoitetun ajan 24.5. klo 7.00 asti, joten tilaa omasi heti ja varmista, että tämän vuoden juhlapaita löytyy myös sinun vaatekaapistasi.

  • Paidan materiaalina käytetty kierrätettyä polyesteriä
  • Kangas on laadukas, hengittävä, nopeasti kuivuva, vedenpitävä, joustava, tuulenpitävä, UV suojattu, antibakteerinen ja ympäristöystävällinen.
  • Koon valinnassa huomioitava, että paidan mitoitus on vartaloa myötäilevä (kapea slim fit)
  • Valmistusmaa: Espanja

Paidan on suunnitellut graafikko Lauri Halme. Tilatut paidat voi noutaa Kansanlähetyspäivien juhlatoimistosta juhlaviikonloppuna. Jos valitset toimitustavaksi postituksen, postitamme tilauksia Kansanlähetyspäivien jälkeen.

Lisätiedot

PESUOHJEET

Paidan pesua suositellaan 40 asteessa nurinpäin. Teknisten vaatteiden pesussa ei ole tarpeellista käyttää huuhteluainetta, sillä se voi vaikuttaa vaatteen kosteudensiirtokyvyn. Paitaa ei myöskään tule kuivata rumpukuivauslaitteilla, näin varmistat, että paita on pitkäikäinen.