Kansanlähetyspäivien oma bussikuljetus kulkee Riihimäen matkakeskuksen ja juhlapaikan välillä

Suosittelemme tulemaan Kansanlähetyspäiville julkisilla kulkuvälineillä. R-lähijunat Helsinki - Riihimäki - Tampere pysähtyvät Ryttylässä. Ryttylän asemalta on matkaa Lähetyskeskukseen noin puolitoista kilometriä. Kansanlähetyspäivien oma bussikuljetus kulkee Riihimäen matkakeskuksen ja juhlapaikan väliä.

Tervetuloa Kansanlähetyspäiville!

Suosittelemme saapumaan Kansanlähetyspäiville julkisia kulkuvälineitä käyttäen.

Junalla

Ryttylässä pysähtyy Tampereelle jatkavat ja Tampereelta tulevat R-lähijunat. Juna-asema sijaitsee n. 1,5 km päässä juhla-alueesta. Lisätietoja VR:n sivuilta.

Bussikuljetukset Riihimäeltä

Kansanlähetyspäivien oma bussikuljetus kulkee Riihimäen matkakeskuksen ja juhlapaikan väliä.

Reitti ja aikataulut tekeillä.

Yhteiskuljetukset Kansanlähetyspiireistä

Monet Kansanlähetyspiirit tarjoavat yhteiskuljetuksia. Kysy lisää oman piirisi työntekijältä. Jos et tiedä, minkä piirijärjestön alueella asut, katso kartalta täältä.

Yhteiskyydit tekeillä.

Autolla

Juhlapaikka sijaitsee Hausjärvellä, Ryttylän kylässä osoitteessa Opistotie 1. Autojen pysäköintiä varten on varattu tilaa juhla-aluetta ympräröiviltä pelloilta. Pyydämme huomioimaan, että peltojen parkki-alueeksi muuttamisessa syntyy juhlien järjestäjälle merkittäviä kuluja. Näitä kuluja katamme pysäköintimaksuilla. Auton pysäköinti Kansanlähetyspäivillä maksaa 5 €/päivä tai 10 €/viikonloppu. Parkkiliput myydään parkkialueelle ajettaessa. Varaa valmiiksi maksukortti (lähimaksu toimii nopeiten) tai käteisenä tasaraha. Pysäköintialueella majoittuminen on turvallisuussyistä johtuen kielletty.

Asuntoautolla / Asuntovaunulla

Asuntoautolla / Asuntovaunulla saapuville on varattu oma alue majoittumista varten. Alueella on sähköliityntä. Pyydämme huomioimaan, että tarjottu sähkö on tarkoitettu ensisijaisesti asuntoauton / asuntovaunun pientä virtaa käyttäville laitteille sekä valaistukselle. Suurempi virrankulutus voi aiheuttaa sähkökatkoja.

Polkuveneellä

Juhla-alueelle ei (toistaiseksi) johda vesireittiä. Ks. lisätiedot täältä.

 

Juhla-alueen kartta
Juhla-alueen kartta, klikkaa kuva isommaksi (pdf-linkki)
Share This