Valitse sivu

KANSANLÄHETYSPÄIVIÄ VOIT TUKEA MONIN ERI TAVOIN

LÖYDÄ OMA TAPASI

Voit tulla mukaan vapaaehtoistyöhön, muistaa Kansanlähetyspäiviä rukouksin, pitää esillä tapahtumaa verkostoissasi. Voit myös tehdä kertalahjoituksen tapahtumalle verkossa, puhelimitse tai tapahtumapaikalla. Jos omaa sydäntäsi ja kutsuasi lähellä on Suomessa järjestettävät hengelliset tilaisuudet voit myös ryhtyä tapahtumakummiksi.

RUKOILE

  • Pyydetään Jumalan varjelusta pian alkavalle talkooleirille ja juhlaviikonlopulle
  • Päivien johtajien sekä ohjelmasuorittajien puolesta
  • Kiitosaiheena lukuisat vapaaehtoiset ja vastuunkantajat

KERTALAHJOITUS

KERTALAHJOITUS VERKKOKAUPAN KAUTTA

SIIRRY LAHJOITTAMAAN TÄSTÄ

TAI MOBILEPAY NUMEROLLA 37850

Jos haluat, että lahjoituksesi ohjataan Kansanlähetyspäiville voit lisätä maksun yhteydessä viestikenttään Kansanlähetyspäivät. Muussa tapauksessa lahjoitus ohjataan kohteelle, jossa tarve on suurin.

TAI TILINSIIRROLLA

Saaja: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Tili: FI14 5043 1920 0034 52

Viitenumero: 55107 (Kansanlähetyspäivien järjestelyt)

VAPAAEHTOISEKSI

Tuntivapaaehtoisena voit toimia haluamasi tuntimäärän vapaana olevissa tehtävissä (vuorot vähintään kahden tunnin vuoroja).

Liity tuntitehtävien WhatsApp-ryhmään. Jaamme ryhmään vapaana olevia tehtäviä. Voit myös ilmoittautua vuoroihin paikanpäällä.

Rahankeräyslupa: RA/2021/1202 Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallitus 24.09.2021

OSALLISTU RAKENNUSKERÄYKSEEN

Haluamme jatkossakin, että Kansanlähetyspäivillä viihtyy jokainen vauvasta vaarin. Tälle kesälle olemmekin tehneet investointeja, jotta mm. kahvilamme pystyvät palvelemaan mahdollisimman tehokkaasti vieraitamme. Olisiko sinulla mahdollisuus tukea taloudellisesti Kansanlähetyspäivien näitä investointeja ja näin olla mukana tekemässä mahdolliseksi kaikkien viihtyvyyden päivillä?

osallistu keräykseen

TUE KANSANLÄHETYSPÄIVIEN JÄRJESTÄMISTÄ SÄÄNNÖLLISESTI

TAPAHTUMAKUMMINA

Kansanlähetyksen tapahtumakummina mahdollistat monet eri puolilla Suomea järjestettävät hengelliset tapahtumat. Tapahtumien laajuus ja vaikuttavuus riippuvat yhä enemmän siitä, kuinka paljon yksittäiset lahjoittajat tukevat työtämme. Jos siis omaa sydäntäsi ja kutsuasi lähellä on Suomessa järjestettävät hengelliset tapahtumat voit ryhtyä tapahtumakummiksi.

Tapahtumakummina tuet kuukausittain itsellesi sopivalla summalla ja eräpäivällä tapahtumien järjestämistä. Ilmoittaudu täyttämällä yhteystietosi, jonka jälkeen lähetämme tarvittavat tili- ja viitenumerotiedot sinulle. Kiitos, että olet mukana tekemässä Raamattua rakkaaksi ja levittämässä evankeliumia kaikille tapahtumien kautta.

KANSANLÄHETYS                NUORET                JUNIORIT              KANSANLÄHETYSOPISTO               KANSANLÄHETYSMEDIA

YHTEYSTIEDOT

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys
Kansanlähetyspäivät
Opistotie 1
12310 Ryttylä

YHTEYSTIEDOT
LASKUTUSTIEDOT
TIETOSUOJASELOSTE